De laadpas van Laadkompas

De gratis universele laadpas geschikt voor iedereen.

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

De voordelen van onze laadpas

Altijd een werkende laadpas? Met onze laadpas (of druppel) bent u op elke elektrische reis voorbereid of dit nou privé, zakelijk, binnen of buiten Nederland is! Dat is nog eens eenvoudig.

Laden tegen de laagste tarieven Echt gratis, alleen betalen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland 100% laaddekking binnen Nederland

Laden door heel Europa Laden door héél Nederland en Europa

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met alle laadsessies

100% onafhankelijk Geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Zorgeloos laden in Nederland en Europa

Bij ons staat het stimuleren en toegankelijk maken van elektrisch rijden voorop, daarom bieden wij een gratis laadpas aan zonder enige verzend- of aansluitkosten. U betaalt alleen €0,39 excl. btw per laadsessie en het bijbehorende tarief van de desbetreffende laadpaal.

Als u meer dan tien keer per maand laadt, is ons abonnement (€3,95 per maand exclusief btw) voordeliger omdat u dan geen transactiekosten per laadsessie betaalt. Zo bieden wij een optie die past bij de behoeften van elke gebruiker.

Onze laadpas biedt onbeperkte toegang tot alle openbare laadstations in heel Nederland en Europa. In combinatie met onze gratis laadkompas-app weet u altijd waar u aan toe bent en wordt het laden van uw elektrische voertuig nog gemakkelijker.

Bekijk onze prijslijst Laadpas aanvragen

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Onze tarieven

In tegenstelling tot andere aanbieders, die vaak een vast tarief per kWh hanteren (gemiddeld €0,60 per kWh voor AC-laden) om risico’s te beperken en een verdienmodel te creëren, werken wij zonder vast tarief. Hierdoor kunt u zelf een voordelig laadpunt in uw omgeving kiezen, terwijl wij de laagst mogelijke laadtarieven garanderen zonder hier winst op te maken. Wij beschouwen het laden als een aanvullende service die voor iedereen gemakkelijk en voordelig toegankelijk moet zijn.

Ons team zet zich dagelijks in om een uitgebreid aanbod van laadlocaties met scherpe laadtarieven te garanderen. Bovendien breidt ons netwerk zich elke maand uit met duizenden nieuwe laadpalen.

Met onze eigen ontwikkelde app heeft u eenvoudig toegang tot de actuele laadtarieven van de betreffende laadpaal exploitant per kWh. Uit onze ervaring blijkt dat deze prijzen 20-40% lager liggen dan bij een vast tarief, waardoor u aanzienlijk kunt besparen.

De Laadkompas-app

Onze klanten staan altijd voorop, zo zijn we altijd op de hoogte van wat voor u belangrijk is. Met deze visie hebben wij onze laadpas app ontwikkeld. Het resultaat hiervan is een app gericht op klantbeleving en service.

Door gebruik te maken van de laadpas in combinatie met onze gratis app kunt u altijd zorgeloos op reis.

100% onafhankelijk Eenvoudig zoeken naar dichtstbijzijnde laadpalen

100% onafhankelijk Laadgeschiedenis bekijken op één plek

100% onafhankelijk Inzicht in laadtarieven

 

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Hoe activeer ik mijn laadpas? Pijl

1. Ga naar https://laadkompas.nl/activeren
2. Log in of maak een account aan.
3. Koppel uw persoonlijke gegevens en laadpas.
4. Download de gratis Laadkompas-app via de appstore.

Wat kost onze laadpas? Pijl

Wij bieden u de mogelijkheid om onze laadpas of -druppel gratis aan te vragen, zonder dat u aansluitkosten hoeft te betalen. Zodra u uw laadpas heeft geactiveerd, betaalt u alleen wanneer u deze daadwerkelijk gebruikt, namelijk €0,39 excl. btw per gestarte laadsessie.

Naast onze gratis optie bieden wij ook een abonnement aan voor €3,95 per maand excl. btw, waarmee u onbeperkt gratis laadsessies kunt starten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de keuze hebben tussen een gratis optie en een abonnement, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Kan ik mijn laadpas direct gebruiken? Pijl

Heeft u uw laadpas ontvangen en geactiveerd volgens de juiste stappen? Dan kunt u zorgeloos de weg op en direct laden door héél Nederland en Europa.

Let op: We werken samen met verschillende leveranciers en het kan voorkomen dat het tot 24 uur duurt voordat uw laadpas is geactiveerd bij bepaalde leveranciers.

Bij welke laadpalen kan ik mijn laadpas gebruiken? Pijl

Onze laadpas kunt u bij alle openbare laadpalen in Nederland gebruiken en bij 1.000.000+ laadpalen in Europa. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw laadpas te koppelen aan uw laadpaal thuis.

Waar kan ik de Laadkompas-app downloaden? Pijl

U kunt onze Laadkompas-app gratis downloaden in de App store (IOS) en de Google Play store (Android).

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.