Laadpas Duitsland

Laden in Duitsland met onze laadpas

Direct laadpas Duitsland aanvragen
Laadpas
Druppel

Laadpas van Laadkompas voor Duitsland

Rijd je met je elektrische auto door Duitsland op weg naar bijvoorbeeld je wintersport of zomervakantie? Dan wil je een laadpas hebben waarmee je ook in Duitsland zorgeloos kunt opladen. De laadpas van Laadkompas is hiervoor erg geschikt. Onze pas werkt sowieso op alle laadstations in Nederland, maar ook bij de meeste laadpalen in Duitsland.

Laadpas Duitsland met of zonder abonnement

Je kunt onze laadpas voor Duitsland aanvragen met of zonder abonnement. Je kunt zelf bepalen welke variant je kiest. Het hangt vooral af van het aantal keer dat je per maand laadt in Duitsland. Is dit minder dan tien keer? Dan is onze laadpas zonder abonnement de goedkoopste optie. Je betaalt dan een starttarief van € 0,39 (excl. btw) per laadsessie. Daarnaast betaal je ook nog een bedrag per kilowattuur (kWh) dat je oplaadt. Die tarieven worden door de aanbieder van de laadpaal bepaald, en kunnen daarom verschillen. In Duitsland betaal je rond de € 0,60 bij een gewone laadpaal. Bij een snellader liggen deze tarieven wat hoger: ongeveer € 0,85 per kWh.

Verwacht je vaker dan tien keer per maand gebruik te maken van een laadpaal in Duitsland? Sluit dan ons laadpas abonnement af. Je betaalt dan € 3,95 (excl. btw) per maand, maar de € 0,39 per laadsessie vervalt.

Vind laadpaal Duitsland met laadpalen kaart

Wil je weten waar je in Duitsland een laadpaal vindt? Gebruik dan onze laadpalen kaart hieronder. Je ziet eenvoudig welke laadpalen op je route liggen, en ook wat de tarieven zijn en of de laadpaal vrij is. Zo kun je bij het plannen van je reis door Duitsland, van tevoren bekijken waar je onderweg kunt laden.

Eenvoudig laadpas Duitsland aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag in twee stappen je laadpas voor Duitsland aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen 1 werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Welke laadpalen vind je in Duitsland?

In Duitsland vind je een redelijk uitgebreid aanbod aan laadstations. Zeker langs de grotere (snel)wegen, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om je auto op te laden. Je vindt hier vooral snelladers van bedrijven die je ook in Nederland ziet, zoals Fastned, Allego en IONITY. De laadpas van Laadkompas kun je bij deze laadstations gewoon gebruiken.

Binnen steden en dorpen kan het aanbod aan laadpalen iets beperkter zijn. Wanneer je met je elektrische auto ergens in Duitsland wilt overnachten, is het goed om van tevoren even uit te zoeken waar je in de buurt een openbaar laadstation vindt. Je kunt hier de Laadkompas-app of onze laadpalen kaart voor gebruiken.

Gebruik Laadkompas-app ook in Duitsland

Heb je de app van Laadkompas al op je smartphone? Met onze app krijg je onder meer inzicht in je laadgeschiedenis en kosten. En ook kun je altijd de dichtstbijzijnde laadpaal in Duitsland vinden, inclusief laadtarieven, en er direct heen navigeren.

Download de app in de App Store of Google Play

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Welke app heb ik nodig voor elektrisch laden in Duitsland? Pijl

De app van Laadkompas is erg geschikt om elektrisch te laden in Duitsland. Je vindt in de app een overzicht van alle Duitse laadstations en kunt direct naar de dichtstbijzijnde laadpaal navigeren. Ook zie je of deze laadpaal nog vrij is en wat het opladen kost.

Waar vind ik Fastned snelladers in Duitsland? Pijl

De Duitse locaties van Fastned vind je vooral in het zuiden en zuidwesten van het land. Fastned is van plan het aantal laadstations in Duitsland de komende jaren te verdrievoudigen. Daardoor gaat het totaal aantal Fastned snelladers in Duitsland richting de 100.

Kan ik in Duitsland elektrisch laden zonder laadpas? Pijl

Laden zonder laadpas is in Duitsland bij sommige laadstations mogelijk. Bij de grote snellaadstations langs de snelwegen, kun je vaak ook betalen met een pinpas of creditcard. Soms vind je ook een QR-code bij het laadstation waarmee je de betaling kunt regelen.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze app

Met onze slimme app heb je eenvoudig inzicht in je gemaakte laadkosten. Je krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laad je in Duitsland tegen de laagste tarieven. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer je wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.