Laadpas zonder abonnement

Vraag gratis aan bij Laadkompas

Direct laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Voordelen laadpas zonder abonnement

Wil je een laadpas zonder abonnement? Bij Laadkompas vraag je die eenvoudig aan. Een laadpas zonder abonnement heeft een aantal voordelen:

  • Gratis aanvragen en meestal de volgende dag in huis
  • Geen abonnementskosten: je betaalt alleen wanneer je oplaadt
  • Scherp laadtarief van € 0,39 (excl. btw), plus het tarief per kWh van de betreffende laadpaal
  • Opladen bij alle laadpalen in Nederland en ook een groot aanbod in het buitenland
  • Met de Laadkompas-app een overzicht van je laadgeschiedenis, alle tarieven en alle laadpalen in de buurt

Wanneer kies je onze laadpas zonder abonnement?

Laad je je elektrische auto maar een paar keer per maand op? Of gebruik je voor het opladen vooral je laadpaal thuis? Dan is onze laadpas zonder abonnement de goedkoopste optie. Je maandelijkse kosten zijn dan bij een laadpas mét abonnement.

Als je vaker dan tien keer per maand oplaadt, is het voordeliger om wel een abonnement af te sluiten. Bij Laadkompas kost dit € 3,95 per maand (excl. btw). Het starttarief van € 0,39 komt dan te vervallen. Je betaalt dan alleen nog het tarief per kWh dat de laadpaalaanbieder rekent. Deze tarieven lopen flink uiteen, dus het is verstandig om in de Laadkompas-app te kijken waar je de goedkoopste laadpaal vindt.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Lage tarieven met onze laadpas zonder abonnement

Het scherpe tarief van € 0,39 dat je betaalt bij onze laadpas zonder abonnement, is lager dan het tarief van veel andere aanbieders van laadpassen. Daar betaal je vaak alleen een voordelig tarief bij een laadpaal die ook door hen is geïnstalleerd. Bij laadpalen van andere bedrijven, ligt het tarief dan hoger. Bij onze laadpas zonder abonnement geldt het starttarief voor alle laadpalen, ongeacht of deze door Laadkompas geïnstalleerd zijn.

Wij zien onze laadpas echt als een aanvullende service die voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk is. Ook neemt het aantal laadpalen waar je met onze laadpas kunt opladen, nog steeds verder toe. In Nederland, maar ook in andere landen.

De Laadkompas-app

Het gebruik van onze laadpas zonder abonnement wordt nog gemakkelijker in combinatie met de Laadkompas-app. Met de app vind je snel de goedkoopste laadpaal in de buurt en zie je of deze vrij is. Zo kun je zorgeloos op reis met je elektrische auto. Download onze app in de App Store (iPhone) of Google Play (Android).

Voordelen Laadkompas-app:

100% onafhankelijk Eenvoudig zoeken naar dichtstbijzijnde laadpalen

100% onafhankelijk Laadgeschiedenis bekijken op één plek

100% onafhankelijk Inzicht in laadtarieven

 

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste laadpas zonder abonnement? Pijl

Laadkompas biedt een goedkope laadpas zonder abonnement aan. Je vraagt onze laadpas gratis aan, terwijl je bij veel andere aanbieders hier minimaal een paar euro voor betaalt. En ook het tarief dat je per laadsessie betaalt (€0,39 excl. btw), is bij Laadkompas goedkoper dan bij veel andere aanbieders en geldt bovendien bij alle laadpalen.

Hoe werkt een laadpas zonder abonnement? Pijl

Bij een laadpas zonder abonnement betaal je een tarief per laadsessie en een bedrag per kWh, maar geen maandelijkse abonnementskosten. Dat is voordeliger als je maar een paar keer per maand je auto oplaadt of als je veel thuis laadt.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.