Laadpaal kopen?

Wil je een laadpaal kopen? Laadkompas helpt je graag bij het vinden van een geschikte laadpaal. Dat kan een laadpaal voor thuis zijn, maar ook op je bedrijfslocatie. Vul hieronder je auto en model in, en ontvang je persoonlijke laadpalen top-3.

Check laadpaal top 3

Check laadpaal top 3

Laadpaal kopen voor thuis

Wil je je eigen oplaadpunt hebben? Dan is een laadpaal kopen voor thuis de meest praktische oplossing. Je bent dan altijd verzekerd van een laadplek voor de deur. Daarnaast is thuis laden een stuk goedkoper dan laden bij een publieke laadpaal. Een laadpaal kopen voor thuis is een investering (inclusief installatie ongeveer tussen de 1.500 en 2.500 euro), maar uiteindelijk gaat dit je geld opleveren.

Lees meer over een laadpaal thuis of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Laadpaal kopen voor een bedrijfslocatie

Veel bedrijfslocaties zijn zeer geschikt voor het plaatsen van een of meerdere laadstation(s). Zo bied je een mooie, extra service aan je medewerkers die elektrisch rijden. Ook kun je hier extra inkomsten uithalen door je zakelijke laadpaal openbaar te maken voor alle elektrisch rijders. En wist je dat er ook verschillende subsidieregelingen zijn om het kopen van een zakelijk laadstation aantrekkelijker te maken?

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we graag de wensen en mogelijkheden met je. Lees meer over alle mogelijkheden voor een laadpaal bij je bedrijf of vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Installatie laadpaal door gediplomeerde experts

Het installeren van een laadpaal is geen eenvoudige doe-het-zelf klus. We nemen dit werk dan ook graag voor je uit handen. Laadkompas kan de installatie van je laadpaal regelen voor een bedrag vanaf € 295,- (excl. btw). Al onze installateurs zijn gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen bij onze partners. Zo zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij altijd de beste en veiligste installatie verzorgen. Lees meer over de laadpaal installatie en wat hier allemaal bij komt kijken.

Overige accessoires voor je laadstation(s)

Naast de aanschaf van het laadstation zelf, zijn er vaak nog aanvullende werkzaamheden nodig om de installatie compleet te maken. Zo moet de meterkast vaak uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een nieuwe aardlekautomaat of groepenkast. En bij een zakelijk laadstation is het van belang dat deze vindbaar is voor de automobilisten. Daarvoor bieden wij in onze webshop een aantal verkeersborden aan.

We hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste producten die bij een laadstation nodig zijn. Zodat je, naast het kopen van een laadpaal, ook alle benodigdheden op één plek kunt vinden. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing, van meterkast tot wandbeugel en van laadkabel tot laadpas. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop.

Welke laadpaalmerken koop je bij ons?

Wij hebben een selectie gemaakt van laadpaalmerken waar we mee samenwerken. Al deze fabrikanten leveren producten van hoge kwaliteit, zodat je er zeker van bent dat je een kwalitatief laadstation geleverd krijgt. Je kunt bij ons laadpalen kopen van EVBoxNewMotionWallboxAlfen en Easee.

Veelgestelde vragen

Wat kost een laadpaal? Pijl

Een laadpaal kost, inclusief installatie, tussen de 1.500 en 2.500 euro. De exacte kosten hangen onder meer af van het type laadpaal en de installatiewerkzaamheden. Bij Laadkompas krijg je vooraf altijd een duidelijke overzicht van de verwachte kosten.

Kan je geld verdienen aan een laadpaal? Pijl

Geld verdienen aan een laadpaal is mogelijk als je je laadpaal thuis openbaar maakt. Je krijgt dan extra inkomsten via elektrisch rijders die bij jouw laadpaal opladen. Het laadtarief bepaal je zelf.

Kan ik subsidie krijgen voor een laadpaal? Pijl

Voor het kopen van een laadpaal zijn momenteel geen subsidies. Wel zijn er subsidieregelingen voor de aanschaf van een elektrische auto. Die gelden voor zowel nieuwe als tweedehands elektrische auto’s.

Kun je een laadpaal zelf plaatsen? Pijl

Een laadpaal zelf plaatsen is geen eenvoudige klus. Je hebt hier veel elektronicakennis voor nodig. Wanneer de laadpaal verkeerd geplaatst wordt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Laat het plaatsen van je laadpaal daarom over aan een expert van Laadkompas.

Laadpaal kopen bij Laadkompas

Verrekenen Bespaar op je rijkosten

Het opladen van je auto is goedkoper dan benzine of diesel tanken.

Balancing Snelle installatie

Binnen tien dagen je eigen laadpaal, thuis of op je bedrijfslocatie.

Thuis / prive Overzicht met myLaadkompas

Beheer eenvoudig je laadpaal en laadpas.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.