Over ons.

Laadkompas is een onafhankelijke aanbieder van laadpalen en expert op het gebied van elektrische mobiliteit.

Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.
Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.
 Duurzame startup in een kersverse markt.

Duurzame startup in een kersverse markt.

Laadkompas is een duurzame startup die sinds 2015 actief is als onafhankelijke aanbieder van laadpalen. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, gekscherend wel het Silicon Valley van de laadpalen genoemd – ook andere partijen als EVBox, Alfen e.a. komen hier vandaan. Te midden van al deze expertise zijn wij gestart met het doel de laad-palenmarkt overzichtelijker en transparanter te maken. Dat was nodig in een kersverse markt en we kunnen zeggen dat er in 5 jaar aardig wat bereikt is.

Inmiddels hebben we meer dan 5.000 laadstations ge-plaatst, werken we met een brede selectie merken en groeien we steeds verder in onze adviesrol. Zodanig zelfs dat Laadkompas nu ook zonnepanelen aan huis levert. Nog weer een stap richting duurzaam en zelfvoorzienend energieverbruik, daar halen wij als bedrijf weer energie uit.

 

Onafhankelijk en vrijblijvend advies.
Onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Een elektrische laadpaal voor uw auto kopen, is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor de langere termijn en iets om goed over na te denken. De ruime keus aan opties en functies draagt hieraan bij en maakt dat sommigen door de bomen het bos niet meer zien. Wij begrijpen dit heel goed en focussen ons daarom steeds meer op het adviseren in het gehele proces. Dat kan gaan over technische specificaties, subsidies of de toevoeging van zonnepanelen aan uw huishouden.

Middels een korte vragenlijst kunnen wij uw wensen inventariseren en een top 3 van meest geschikte laadstations voor uw situatie sturen. In de praktijk blijkt dit een fijn startpunt te zijn van waaruit u weer specifieke vragen kunt stellen. Neem dus vooral contact op met één van onze adviseurs, het advies is geheel vrijblijvend.

Bekijk meer over laadpaal installatie Ik wil advies

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts
Over Laadkompas
Over Laadkompas

Over Laadkompas

Laadkompas is één van de snelst groeiende en grootste aanbieders van laadpalen voor elektrische auto’s in Nederland. Hoe sneller we groeien, hoe sneller ons team groeit. Het team bestaat voornamelijk uit experts, gespecialiseerd in laadpalen en/of zonnepanelen. Daarnaast beschikken we ook over gecertificeerde monteurs, die dagelijks laadpalen of zonnepanelen installeren. Alle monteurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van laadpalen.

Onze vestiging is in Almere, ook wel bekend als de stad die in 2030 40% zonnepanelen op de daken wilt. De focus op duurzame energie in deze stad is groot en daar helpen wij natuurlijk aan mee.

Advies aanvragen

Over ons

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 335 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.