Over ons.

Laadkompas is de grootste onafhankelijke aanbieder van slimme oplossingen op het gebied van elektrische mobiliteit en duurzaamheid.

  • 100% afhankelijk De #1 van Nederland
  • Installatie Snelle installatie en levering
  • Besparen tot 40% 100% onafhankelijk

De #1 aanbieder in Nederland

Laadkompas is sinds 2015 actief als onafhankelijke aanbieder van laadpalen. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, gekscherend wel het Silicon Valley van de laadpalen genoemd – ook andere partijen als EVBox, Alfen e.a. komen hier vandaan. Te midden van al deze expertise zijn wij gestart met het doel de laad-palenmarkt overzichtelijker en transparanter te maken. We kunnen zeggen dat er in meer dan 5 jaar tijd aardig wat bereikt is.

Inmiddels hebben we 34.362 klanten geadviseerd en laadstations geplaatst, daarmee zijn we één van de grootste van Nederland. Door die expertise groeien we steeds meer door in de adviserende rol. Zodanig zelfs dat Laadkompas nu ook zonnepanelen aan huis levert, de perfecte combi als voor een elektrische auto eigenaar. Nog weer een stap richting duurzaam en zelfvoorzienend energieverbruik, daar halen wij als bedrijf weer energie uit.

Bekijk onze prijslijst Laadkompas missie en visie

Onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Een elektrische laadpaal voor uw auto kopen, is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor de langere termijn en iets om goed over na te denken. De ruime keus aan opties en functies draagt hieraan bij en maakt dat sommigen door de bomen het bos niet meer zien. Wij begrijpen dit heel goed en focussen ons daarom steeds meer op het adviseren in het gehele proces. Dat kan gaan over technische specificaties, subsidies of de toevoeging van zonnepanelen aan uw huishouden.

Middels een korte vragenlijst kunnen wij uw wensen inventariseren en een top 3 van meest geschikte laadstations voor uw situatie sturen. In de praktijk blijkt dit een fijn startpunt te zijn van waaruit u weer specifieke vragen kunt stellen. Neem dus vooral contact op met één van onze adviseurs, het advies is geheel vrijblijvend.

Onze klanten
geven ons een

Op basis van 538 beoordelingen

Kiyoh
SterSterSterSterSter

Fabulous team, simply world class

My experience with Laadkompas has been awesome starting with the my first interaction when I made the online inquiry for a EV charger. The service manager Kishen has been with me offering very personalised service every step of the way….

John , Den Haag 6 september 2022
SterSterSterSterSter

Heel professioneel gedaan zonder al te veel hak en breekwerk, plaveisel goed teruggelegd

Verder geen opmerkingen

van Ophem , Den Haag 2 september 2022
SterSterSterSterSter

Tevreden over contact vooraf en montage vd laadpaal

De Monteur Dino was keuring op tijd, netjes, correct en professional installatie werk afgeleverd. Aanbeveling: vanuit Shell Recharge zijn jullie als montage bedrijf 1-2-3 niet door gelinkt / terug te vinden

Dhr vd Velden , Prinsenbeek 28 augustus 2022
SterSterSterSterSter

Prima service, duidelijke communicatie en top installatie

We zijn tevreden over de diensten van Laadkompas: – Goed advies in de keuze van het laadstation – Duidelijke en snelle communicatie betreffende afspraken – Zeer goede installatie door monteur Dino. Een topkerel die meedenkt naar oplossingen en alles zeer…

Danny , Vogelwaarde 24 augustus 2022
SterSterSterSterSter

Prima monteur vriendelijk Dino

Alles goed gegaan alleen had niet genoeg kantelpunt bij hem moesten even bij halen

Peter , Strijensas 18 augustus 2022
SterSterSterSterSter

Positieve start

Het installeren en opleveren van de apparatuur is bijzonder professioneel verlopen

Marcel , Schiedam 18 augustus 2022
SterSterSterSterSter

Uitstekende service en professioneel advies

Het telefonische contact met Oscar van Laadkompas verliep erg prettig. Ik ben uitstekend geïnformeerd en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden van thuisladen. Dankzij zijn advies heb ik mijn 1 fase auto nog kunnen omzetten naar een 3 fase. De laadpaal…

Marco , Poortugaal 18 augustus 2022
SterSterSterSterSter

Deskundige installatie

Prettige en deskundige medewerker. Laadpunt snel en vakkundig geplaatst.

Marie Louise , Krimpen aan den IJssel 16 augustus 2022

Over Laadkompas

Laadkompas is één van de snelst groeiende en grootste aanbieders van laadpalen voor elektrische auto’s in Nederland. Hoe sneller we groeien, hoe sneller ons team groeit. Het team bestaat voornamelijk uit experts, gespecialiseerd in duurzame slimme oplossingen. Daarnaast beschikken we ook over gecertificeerde monteurs, die dagelijks laadpalen of zonnepanelen installeren. Alle monteurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van laadpalen.

Onze vestiging is in Almere, ook wel bekend als de stad die in 2030 40% zonnepanelen op de daken wilt. De focus op duurzame energie in deze stad is groot en daar helpen wij natuurlijk aan mee.

Waarom Laadkompas?

Persoonlijk Advies

De #1 van Nederland

Sinds 2015 al meer dan 34.362 geholpen met de aanschaf van een laadpaal. Daarmee zijn wij veruit de grootste van Nederland.

Hoge klanttevredenheid

Persoonlijk advies

Onze experts geven u graag persoonlijk advies over producten, installaties, subsidies en belastingvoordelen.

Persoonlijk Advies

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden met ons en dat laten ze zien door ons te beoordelen met een 9,2! Een sprekend gemiddelde na 538 beoordelingen.

Installatie door experts

Experts in opladen

Advies en installatie wordt door experts uitgevoerd. Zo zijn al onze monteurs gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over een laadpaal voor bij u thuis of op het werk.

Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Bel ons 088 999 0600


    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.