Tijdelijke actie: €121,- korting op Alfen Eve Single S-line Bekijk actie Bekijk actie

Alles over Laadkompas

Laadkompas is opgericht in 2015, toen de eerste EV's voor het grote publiek net op de markt kwamen. Ons doel was vanaf het begin duidelijk: de markt voor laadpalen overzichtelijker en transparanter maken.

  • 100% afhankelijk De #1 van Nederland
  • Installatie Snelle installatie en levering
  • Besparen tot 40% 100% onafhankelijk

Experts in opladen

Wat ooit begon als een idee aan de keukentafel is uitgegroeid tot een team van meer dan 35 medewerkers, dit maakt ons één van de snelst groeiende bedrijven uit de regio Almere. Laadkompas doet alles op eigen kracht sinds de start, dat maakt ons uniek en is iets waar we trots op zijn. Hoewel we ons oorspronkelijke doel van 2015 snel hebben bereikt (de laadpalen markt overzichtelijker en transparanter maken), denken we nu groter. Onze missie is om voorop te lopen in het ontwikkelen en aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van duurzaamheid en elektrische mobiliteit.

Meer dan alleen laadpalen

Laadoplossingen toegankelijk maken voor iedereen en op de lange termijn effectief bijdragen aan de energietransitie, dat werd onze nieuwe visie. We streven dit na door onze persoonlijke benadering. We denken graag met onze klanten mee over hoe ze kunnen besparen op hun laadkosten en hoe we samen naar de toekomst kunnen kijken. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en aanbieden van slimme laadoplossingen.

We kijken bijvoorbeeld naar de integratie van zonnepanelen en andere slimme technologieën om onze klanten duurzame en kostenbesparende oplossingen te bieden. We zijn ervan overtuigd dat we in 2030 minstens 500.000 gebruikers kunnen bedienen die profiteren van onze slimme laadoplossingen.

De route van laadpaal naar slimme laadoplossingen

2015

Laadkompas creëerde een overzichtelijk en transparant laadpalen aanbod

2020

Dit jaar introduceerde we de zonnepanelen, voor het duurzaam en voordelig opladen van uw EV

2021

De start van de thuisaccu, voor het opslaan van eigen opgewekte energie

2022

Laadkompas ontwikkeld een eigen laadpas

2023

Start van de laadpas zonder abonnement en laadbeheer, om laden voor iedereen toegankelijk te maken

2025

Laadkompas biedt eigen duurzame energie aan

DNA van Laadkompas

Wij zijn een innovatief bedrijf dat groot durft te denken, dat zit in ons DNA en is terug te zien in alles wat we doen. De HQ is uitgegroeid naar ruim 1500m2 met in-house opslag. Hiermee hebben we áltijd de controle: we beschikken over eigen adviseurs, installateurs en voorraad. 

We blijven ons voortdurend ontwikkelen en zorgen dat onze klanten op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en persoonlijke besparingen. Of het nu gaat om gezinsuitbreiding of load balancing, we denken altijd met u mee.

Waarom Laadkompas?

Persoonlijk Advies

De #1 van Nederland

Sinds 2015 al meer dan 42.346 geholpen met de aanschaf van een laadpaal. Daarmee zijn wij veruit de grootste van Nederland.

Hoge klanttevredenheid

Persoonlijk advies

Onze experts geven u graag persoonlijk advies over producten, installaties, subsidies en belastingvoordelen.

Persoonlijk Advies

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden met ons en dat laten ze zien door ons te beoordelen met een 9,2! Een sprekend gemiddelde na 542 beoordelingen.

Installatie door experts

Experts in opladen

Advies en installatie wordt door experts uitgevoerd. Zo zijn al onze monteurs gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over een laadpaal voor bij u thuis of op het werk.

Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Bel ons 088 999 0600


    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.