Een laadpaal voor uw bedrijf?

Laadkompas biedt een passende laadoplossing voor elk bedrijf, op zowel bedrijfslocatie als bij personeel thuis.

Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.

Een laadpaal staat goed bij ieder bedrijf

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook het bedrijfsleven gaat hierin mee. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrisch rijden en datzelfde geldt voor de bezoekende klant. Hierdoor neemt de vraag naar (openbare) laadpalen steeds meer toe en is er behoefte aan passende oplossingen voor zowel werknemers als bezoekers.

Laadkompas adviseert over de mogelijkheden voor uw bedrijf, die variëren van een enkele laadpaal tot volledige configuraties van wel 100 laadpunten. Hierin is het belangrijk om rekening te houden met de toekomst. De laadoplossing moet zo universeel mogelijk zijn zodat deze flexibel is qua type auto en laadvermogen.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt, brengt Laadkompas eerst uw situatie in kaart. De jarenlange ervaring van onze EV-experts stellen wij hiervoor graag ter beschikking.

Bekijk meer over laadpaal installatie Advies aanvragen

Welke financiële voordelen biedt een zakelijke laadpaal?

Een zakelijke laadpaal kent nogal wat financiële voordelen, zowel in aanschaf als gebruik. De belangrijkste hiervan zijn de subsidies die er aan het bedrijfsleven worden verstrekt om elektrisch rijden te stimuleren. Voor laadpalen geldt dat de aanschafprijs gedeeltelijk kan worden afgetrokken van de winst met fiscale voordelen als gevolg. Dit is een interessante kans voor ondernemers en een goede boost om over te stappen, helemaal met het vooruitzicht dat de transportkosten daarna aanzienlijk lager zullen zijn. De besparing hierop kan behoorlijk oplopen.

Naast de besparingen is er ook een manier om te verdienen op laadpalen op bedrijfslocatie, namelijk door de externe gebruikers te laten betalen voor gebruik. Dit kan doordat de kosten voor het laden door de exploitant van de laadpaal worden bepaald, wat hanteren van een marge mogelijk maakt.

Bekijk meer over laadpaal installatie Alle laadpalen voor bedrijfslocatie

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een laadpaal voor elke bedrijfslocatie

Een zakelijke laadpaal kent nogal wat financiële voordelen, zowel in aanschaf als gebruik. De belangrijkste hiervan zijn de subsidies die er aan het bedrijfsleven worden verstrekt om elektrisch rijden te stimuleren. Voor elektrische laadpalen geldt dat de aanschafprijs gedeeltelijk kan worden afgetrokken van de winst met fiscale voordelen als gevolg. Dit is een interessante kans voor ondernemers en een goede boost om over te stappen, helemaal met het vooruitzicht dat de transportkosten daarna aanzienlijk lager zullen zijn. De besparing hierop kan behoorlijk oplopen.

Naast de besparingen is er ook een manier om te verdienen op laadpalen op bedrijfslocatie, namelijk door de externe gebruikers te laten betalen voor gebruik. Dit kan doordat de kosten voor het laden door de exploitant van de laadpaal worden bepaald, wat hanteren van een marge mogelijk maakt.

Geschikte laadoplossing

Het proces van laadpalen op bedrijfslocatie is vaak een langer traject dan een laadpaal thuis. Dat komt doordat er meer aspecten zijn om rekening mee te houden. De volgende punten zijn belangrijk om van te voren in kaart te brengen;

  • Hoeveel laadpalen zijn er nodig?
  • Hoe ver is de afstand van de meterkast tot de gewenste plek
  • Moet de meterkast worden aangepast? 
  • Wilt u de laadstations laten personaliseren?
  • Wenst u ook laadpalen bij personeel thuis? 

Na het aanvragen van advies, gaat één van onze experts voor u aan de slag. De expert zal een offerte op maat maken en indien nodig een schouwing op locatie doen. Na akkoord vindt de installatie plaats, deze wordt gedaan door onze installateurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfslocaties. Voor het gehele traject heeft u één vast aanspreekpunt.

Bekijk meer over laadpaal installatie Contact met een adviseur

Duurzame toekomst

Binnen de meeste bedrijven worden voornamelijk laadpalen geïnstalleerd wanneer de medewerkers elektrisch gaan rijden. Toch is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de laadbehoefte van uw gasten.

Op den duur zal elk bedrijf minimaal één laadpaal ter beschikking hebben per 10 parkeerplaatsen. Sinds 2020 is dit ook verplicht bij nieuwe én gerenoveerde bedrijfspanden met minimaal 10 parkeerplekken. Dit geldt ook voor winkels en kantoorpanden. Een laadpaal of laadplein past bij de laadinfrastructuur van een duurzame toekomst.

Bekijk meer over laadpaal installatie Meer over de partnerschappen

Partner worden van Laadkompas

Alle partijen die regelmatig met laadstations werken, kunnen vast partner worden. Als vast partner bieden wij een vast aanspreekpunt, vaste partnerkorting en ondersteuning tijdens én na de realisatie. De partnerschappen zijn o.a geschikt voor leasemaatschappijen, autodealers, projectontwikkelaars, installatiebedrijven en (semi-) publieke instellingen.

Als partner profiteert u van onze jarenlange ervaring en de beste kennis over laadinfrastructuur en laadoplossingen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Meer over de partnerschappen

Laadpaal bedrijf

Verrekenen Slimme online functies

De slimme functies bieden de mogelijkheid tot automatische declaraties, meerdere laadpunten koppelen en instellen van laadtarieven.

Balancing Dynamic power management

Dankzij dynamic power management kan de stoom gelijk verdeeld worden onder alle laadstations en vormt de spanning geen risico voor de meterkast.

Thuis / prive Passende laadoplossing

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadstations plaatsen voor uw bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 538 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.