Tijdelijke actie: €100,- korting op Alfen Eve Single S-line Bekijk actie Bekijk actie

Alfen laadpaal

Alfen is een Nederlandse producent en biedt premium laadpalen voor thuis en bedrijf. Met de hoogste kwaliteit componenten en de nieuwste technologie.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Kies voor premium met een Alfen laadpaal.

Alfen is een Nederlands premium-merk dat uitblinkt in technische innovatie. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in elektrotechniek waarin het zich ontwikkelde als toonaangevende speler. Die achtergrond is voortgezet in de ontwikkeling van een state-of-the-art laadsysteem voor de consumentenmarkt, de Alfen EVE Single Pro-Line. Alleen de beste componenten en nieuwste technologie zijn erin verwerkt, met zeer geavanceerde slimme functies als resultaat.

Uniek voordeel van de Alfen-stations is bovendien dat deze sim-lock vrij zijn. Dat betekent dat u vrij bent in de keuze van uw aanbieder van het beheer en verrekening van de laadpaal. Dit in tegenstelling tot andere merken die ook de achterliggende software meeleveren, wat tot onnodig dure en lange abonnementen kan leiden. Alfen biedt u de techniek, zonder verplichtingen.

Moderne vrijheid: een Alfen laadpaal thuis.

Alfens meest verkochte laadstation voor thuis is de Eve Single Pro-line die zowel op 1-fase als 3-fase kan laden. Die mogelijkheid geeft vrijheid wat betreft auto en verhuizing en het is die vrijheid die Alfen mede zo aantrekkelijk maakt. Zo is het mogelijk om zelf de aanbieder van uw backoffice te kiezen en hiermee ook van een load-balancingdienst, waar het ook mogelijk is om het station eerst offline te gebruiken en later online. Daarnaast is ook de S-line steeds populairder.

De gebruikerssoftware van Alfen zelf laat zien waar het merk voor staat. Verschillende features als meerdere gebruikersprofielen en de afwikkeling van declaraties zijn mogelijk. Zo kunt u ook anderen laten genieten van uw laadstation en alleen uw eigen kosten verrekenen met werkgever of eigen onderneming. Alle functies voelen modern en logisch tegelijk, wat benadrukt wordt door het uiterlijk van het station; een mooie, kleine behuizing met een full colour display voor instructies.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Top laadstation voor de zaak, Alfens Eve Double Pro-line.

Voor bedrijfstoepassingen biedt Alfen een laadstation dat niets minder dan de top is, de Alfen Eve Double Pro-line. Dit is een dubbel laadstation dat over alle slimme functies beschikt die voor een bedrijfsvoering handig zijn; inzicht in verbruik, automatische declaratie, load balancing en mogelijkheid tot gastgebruik met controleerbare tarieven.

Wat deze lijn van Alfen vervolgens zo uniek maakt, is dat het meerdere unieke functionaliteiten toevoegt. Zo is het mogelijk om load balancing en power sharing te combineren, zodat u de stroomverdeling zowel binnen het netwerk als in samenspel met uw meterkast kunt beheersen. Dat netwerk kunt u tot 100 laadpunten uitbreiden, meer dan het dubbele van de concurrentie. Alle auto’s kunnen erop laden en uw bedrijfslogo wordt mooi weergegeven op de display. Een kneedbaar staaltje kwaliteit dat een dyna-misch en veelgebruikt laadpark kan ondersteunen.
Om een Alfen-laadplein compleet te maken, bieden zij ook verschillende accessoires. Zoals verkeersborden en losse laadpalen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Ik wil advies

Alfen laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.