Laadpaal installeren?

Laat uw laadpaal installeren door de experts van Laadkompas. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vrijblijvend advies? <br>Wij helpen u graag.

Vrijblijvend advies?
Wij helpen u graag.

Laadpaal installeren vanaf € 356,95

De basisinstallatie bij Laadkompas kost €356,95. Dit bedrag betaal je voor de installatie, arbeidsloon, voorrijkosten en klein materiaal. Komt er een uitbreiding van de groepenkast of load balancing bij? Dan bieden we twee pakketten aan ter uitbreiding op het basispakket.

Installatiepakket 1 (€719,95)  bestaat uit de groepenkast uitbreiding, load balancing installatie en tot en met 10 meter voedings- en signaalkabel.

Is er ook grondwerk nodig voor de laadpaal installatie? Daarvoor hebben we installatiepakket 2 (€850,95). In dit pakket wordt er naast alle diensten uit pakket 1, ook grondwerk of opbouwwerkzaamheden tot en met 5 meter meegenomen.

Welke aanvullende diensten zijn er?

Bij de meeste laadpaal installaties die Laadkompas doet, vallen de kosten gewoon binnen de basisinstallatie. Toch kan het zijn dat uw thuissituatie uniek is of dat u uit luxe-oogpunt een extra service verlangt. Naast de andere twee installatiepakketten kunt u ook een aanvullende dienst tegen een meerprijs toevoegen aan uw installatie. Dan is het fijn om te weten wat er mogelijk is en tegen welke kosten. Dit zijn onze aanvullende diensten:

  • Schouwing van de locatie (€195,-)
  • Een nieuwe 3-fase meterkast (€995,-)

Meerwerk wordt altijd modulair opgebouwd. Laadkompas raadt altijd aan om eerst via de prijslijst uw kosten en situatie in kaart te brengen.

 

Bekijk onze prijslijst Bekijk onze prijslijst

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Maak kennis met onze laadpaal installateurs.

Laadkompas werkt met gecertificeerde monteurs die graag uw laadpaal installeren. Dat is de veiligste optie en daarom ook ons gebruikelijke advies, want werken met stroom kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs worden regelmatig getraind en kunnen daardoor met iedere situatie overweg, zowel voor een laadpaal thuis als op bedrijfslocatie. Wel zo’n fijn idee, toch?

U kunt een laadpaal installatie eenvoudig aanvragen bij het afronden van de bestelling. De installateur zal dan binnen 3 dagen contact opnemen voor het doornemen van uw situatie en het maken van een afspraak.

Zijn de installaties van alle merken hetzelfde?

De installateurs van Laadkompas kunnen de installatie van alle merken laadpalen verzorgen. In de regel komen de installaties van de verschillende merken redelijk overeen en zitten de verschillen meer in de omstandigheden van het betreffende huis en het type laadstation. Het aansluiten van een laadpaal is dan ook vooral maatwerk waarbij de installateur rekening houdt met alle factoren.

Mocht u een complexe technische situatie voorzien, dan adviseren wij altijd om een schouwing in te plannen met één van onze installateurs.

 

U wilt zelf de laadpaal installeren.

Mocht u de installatie van uw laadpaal zelf willen doen, dan kan dat. In dat geval leveren we de de oplaadpaal op de gewenste locatie en kunt u zelf aan de slag. Het laadstation wordt altijd geleverd met een handleiding die u stapsgewijs helpt bij de installatie. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Wel vinden wij het belangrijk te benadrukken dat er nogal wat technische kennis vereist is. Installeer de laadpaal dus alleen zelf als u deze kennis voldoende heeft en bekend bent met elektrotechniek. Laadpaal-fabrikanten eisen vaak dat de installatie door een gecertificeerde installateur wordt gedaan. Wanneer dit niet het geval is, kan dit invloed hebben op bijvoorbeeld de garantie. Ook adviseren wij goed vooronderzoek te doen naar de situatie thuis en het laadvermogen van de auto, bij voorkeur nog voor de bestelling. Op die manier komt u later niet voor verrassingen te staan.

laadpaal thuis installeren Advies aanvragen

Veelgestelde vragen over laadpaal installeren

Hier vindt u de meest gestelde vragen door onze klanten met de bijbehorende antwoorden.

Wat kost een laadpaal installeren? Pijl

Bij Laadkompas betaal je €295,- (ex btw) voor de basisinstallatie. Dat is momenteel de laagste prijs in Nederland die hoort bij de laagsteprijsgarantie die wij bieden. Deze standaardinstallatie kan door heel Nederland plaatsvinden en voorziet in de volgende diensten en materialen;

– Arbeidsloon van de installateurs
– Testen en ingebruiksstelling
– Voorrijkosten
– Klein materiaal
– Montage paal/wand

In sommige gevallen kan er meerwerk benodigd zijn, bijvoorbeeld voor extra bekabeling of excessief graafwerk. De kosten hiervoor kunnen van tevoren inzichtelijk worden gemaakt door foto’s naar de installateur te sturen, waarmee die op afstand een goede inschatting van de situatie en de aanvullende kosten maakt. Bij complexe gevallen kan ook nog een schouwing worden gepland á €195,- (ex btw).

Installatie kosten vooraf berekenen voor mijn laadpaal, hoe doe ik dat? Pijl

Doordat wij inmiddels duizenden laadpalen hebben gerealiseerd, kunnen wij goed inschatten welke kosten er bij een een installatie komen kijken. Vaak is een telefonische schouwing aan de hand van foto’s al voldoende. Toch kunnen er dan nog kleine dingen zijn die van tevoren niet konden worden ingeschat, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er 16 meter kabel i.p.v 14 meter benodigd is. Indien u vooraf volledige zekerheid wil over de totale kosten dan adviseren wij om een fysieke schouwing uit te laten voeren. De kosten hiervan zijn €195 (excl. BTW). Bij bedrijfslocaties is dit (vaak vanaf twee dubbele laadstations) aan te bevelen.

Hoe ziet een laadpaal installatie eruit? Pijl

Bekijk hieronder de video:

Laadpaal installatie

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Laadpaal installatie

Laadkompas werkt met gecertificeerde monteurs die uw laadpaal installatie graag voor u in orde maken.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis opladen is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.