Wat kost een laadpaal thuis

De kosten van een laadpaal kunnen erg verschillen. Maar niet alleen die kosten verschillen, ook de kwaliteit van de laadpalen verschilt. De duurste laadpaal is niet per se de beste laadpaal. Veel hangt af van de verschillende wensen en behoefte van de koper van de laadpaal.

Wilt u graag een onafhankelijk en vrijblijvend advies ontvangen over de laadpaal kosten? Vul dan nu onze korte vragenlijst in en ontvang een top drie van laadpalen voor u.

 

Vergelijk nu

 

 

 

 

Investeren in een laadpaal

Een investering in een laadpaal hoeft niet duur te zijn! Het is belangrijk dat er wordt gekeken naar uw situatie en welke laadpaal daar bij past. Laadkompas maakt onderscheidt tussen kwalitatieve laadpaalfabrikanten en de cowboys in de markt. Niet alleen de kosten tussen laadpalen verschillen, onderling zit er ook veel verschil in de kwaliteit van laadpalen. In de praktijk zien wij dat de duurste laadpaal niet per se de beste laadpaal is.

Veel hangt af van de verschillende wensen en behoefte van de koper van de laadpaal. Wij vergelijken een divers aanbod van zowel premium als budget laadpalen. Elke laadpaal die wij aanbieden is uitvoerig door onze EV-experts getest. Naast de levering van de meest geschikte laadpaal zorgen wij ook voor een vlekkeloze installatie op korte termijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat er voor elk budget een geschikte laadpaal is waar u de komende jaren veel plezier aan gaat hebben!

 

Vraag advies

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen voor laadpaal thuis

Wilt u graag een laadpunt thuis? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de kosten voor een laadpaal thuis. Dit is ook een van de vragen die wij stellen in onze offerte aanvraag. Naast deze vraag hebben we nog wat andere vragen over de plaatsing van de laadpaal, type laadpaal en of u er een laadpas bij zou willen hebben. De antwoorden op deze vragen geven ons een duidelijk beeld van uw wensen en behoeftes. Aan de hand hiervan kunnen wij laadpalen selecteren.

Heeft u nog geen antwoord op: “wat kost een laadpaal thuis” neem dan contact op met een van onze EV-experts.

 

 

 

Kosten laadpaal zakelijk

Bent u op zoek naar een laadpunt voor bij uw bedrijfslocatie? Dat is een verstandige keus. Een laadpunt biedt werknemers en klanten de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden. Vooral door klanten wordt dit gezien als een pluspunt. Het is ook mogelijk om een laadpunt thuis zakelijk te gebruiken. Zodra een elektrische auto wordt geleased en zakelijk wordt gebruikt is het mogelijk om de kosten voor het opladen automatisch te declareren bij de werkgever. Daarbij is het voor bedrijven ook mogelijk om fiscaal voordeel te behalen op de aanschaf van een laadpaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemiddelde gebruikskosten voor een laadpaal

Een investering in een laadpaal thuis is vaak een verstandige. Uitgaande van een energieprijs van €0,22 per kWh kost elektrisch rijden gemiddeld slechts 4 eurocent per km. Indien u zonnepanelen heeft kunt u de opgewekte energie ook gebruiken om de elektrische auto op te laden zodat dit nog voordeliger wordt! In vergelijking met openbare laadpalen en snellaadpalen is thuis laden een erg voordelige optie. Bij openbare laadstations wordt vaak €0,35 per kWh in rekening gebracht, bij snellaadstations is dat zelfs €0,59 per kWh!

Onderhoudskosten

De meeste slimme laadpalen zijn onderhoudsarm tot onderhoudsvrij. Dat komt omdat slimme laadpalen op afstand kunnen worden gelezen.

 

 

Kosten laadpaal drukken

Om de kosten bij een laadpaal te drukken zijn er verschillende subsidies en fiscale voordelen bij laadpalen beschikbaar. Hiermee probeert de overheid elektrisch rijden ook te stimuleren. Hiermee worden de kosten voor laadpalen gedrukt. De hoogte van de subsidies en fiscale voordelen hangt af van de laadpaal die u koopt. Bij Laadkompas kunnen wij u ook adviseren over de subsidies en fiscale voordelen die mogelijk zijn in uw situatie.

Meer over subsidies voor laadpaal

 

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

    Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

    Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen