Fastned locaties: overzicht oplaadpunten

Wil je je elektrische auto opladen bij een snellaadstation van Fastned? Er zijn inmiddels meer dan 250 laadstations waar je terecht kunt. De meeste laadpunten staan in Nederland. Bekijk hier per land een overzicht van de Fastned locaties.

Persoonlijke top 3 laadpalen ontvangen?

Fastned locaties Nederland: uitgebreid aanbod

De meeste Fastned locaties vind je in Nederland. De laadstations staan vooral in het zuidwesten van het land, rondom Den Haag, Rotterdam en Breda. Ook langs de snelwegen tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort staan een aantal oplaadpunten van Fastned. In Noord-Nederland is het aanbod nog iets kleiner. In Overijssel, richting de Duitse grens, zijn nog erg weinig Fastned locaties. Wel vind je daar ook snelladers van andere aanbieders, zoals Allego en Shell Recharge.

Een overzicht van alle Fastned vind je op de website van Fastned. Alle snellaadstations kun je ook terugvinden in de Laadkompas app of op onze laadpalen kaart.

Fastned locaties Duitsland: komende jaren richting 100 laadpunten

Duitsland heeft een stuk minder Fastned locaties dan Nederland. In totaal heeft Fastned hier momenteel 37 snellaadstations. Deze zijn vooral in de zuidelijke en zuidwestelijke helft van Duitsland gevestigd, rondom Frankfurt, Neurenberg en München. Fastned heeft wel plannen om het aantal laadpunten in Duitsland te verdrievoudigen. Deze nieuwe laadstations worden in het westen en zuidwesten gebouwd.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Laden bij Fastned laadpunten met onze laadpas

Wil je je auto opladen bij een snellader van Fastned? Je kunt de laadpas van Laadkompas gebruiken als Fastned laadpas. Je kunt deze gratis aanvragen. Onze laadpas werkt zowel bij Fastned laadpunten in Nederland als in het buitenland. Daarnaast biedt de laadpas nog verschillende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Gratis laadpas: nu tijdelijk met zes maanden gratis abonnement. (normaal € 3,95 excl. btw per maand)

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

100% laaddekking binnen Nederland Werkt bij alle snelladers in Nederland

100% onafhankelijk Zakelijk en particulier gebruik.

Laden door heel Europa Laadpas ook te koppelen aan je laadpaal thuis.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met alle laadsessies.

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, Fastned laadtarieven en laadpalen in de buurt

Vraag laadpas aan

Fastned locaties België: voornamelijk in het noorden

In België heeft Fastned nu ruim 20 locaties langs de snelwegen. Deze staan eigenlijk allemaal in het Vlaamse deel van België. Voorbij Brussel vind je nog slechts één oplaadpunt van Fastned.

Fastned locaties Frankrijk: meeste rondom Parijs

In Frankrijk heeft Fastned ongeveer 30 oplaadpunten staan. De meeste hiervan staan langs de snelwegen rondom Parijs. Ook in het westelijke deel tussen Dijon en Lyon, zijn een aantal Fastned locaties te vinden.

Fastned locaties Zwitserland: komende jaren uitbreiding

Het aantal locaties van Fastned in Zwitserland is momenteel nog beperkt. In 2023 heeft Fastned een derde en vierde oplaadpunt geopend, in de regio Graubünden. Het plan is om de komende jaren het aantal laadpunten in Zwitserland verder uit te breiden naar 20. Dit moet bijdragen aan de doelstelling van Fastned om in 2030 1.000 snellaadstations in Europa te hebben.

Fastned locaties Engeland

In Engeland staan momenteel 15 snellaadstations van Fastned. Deze zijn voornamelijk te vinden in het zuidelijke deel rondom Londen, en in het noordelijke deel rondom Newcastle. Een van de laadstations die in 2023 is geplaatst, was samen met een laadpunt in Frankrijk het 250ste snellaadstation van Fastned.

Veelgestelde vragen Fastned locaties

Hoeveel Fastned locaties zijn er? Pijl

Fastned heeft in totaal ongeveer 250 locaties. De meeste oplaadpunten staan in Nederland. Fastned wil het aantal snellaadstations de komende jaren uitbreiden. Het doel is om 1.000 locaties te hebben in 2030.

Welke laadpassen werken bij Fastned? Pijl

Met bijna alle laadpassen kun je laden bij een Fastned snellader. De laadpas van Laadkompas werkt hier ook, zowel bij Fastned locaties in Nederland als in het buitenland.

Laadkompas laadpaal

Verrekenen Thuis opladen altijd goedkoper

Bespaar ruim 40% ten opzichte van een publieke laadpaal.

Balancing Sneller laden

Ruim tien keer sneller dan via een stopcontact.

Thuis / prive Altijd plek

Gegarandeerd je auto op kunnen laden.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.