IONITY: snelladers voor je elektrische auto

IONITY is een grote aanbieder van snelladers. Het bedrijf is in 24 Europese landen actief en heeft meer dan 3.000 snellaadstations. Ook in Nederland zijn IONITY snelladers te vinden. De laadstations zijn geschikt voor alle auto’s, ongeacht welk merk. Op sommige locaties loopt de laadsnelheid op tot 350 kW, wat momenteel de hoogst haalbare snelheid is voor een snellader.

Persoonlijke top 3 laadpalen ontvangen?

Persoonlijke top 3 laadpalen ontvangen?

Hoe werkt snelladen bij IONITY?

IONITY werkt met een CCS-aansluiting, wat inmiddels bij nagenoeg alle elektrische auto’s de standaard is. Daardoor kan iedere auto dus bij IONITY laden, ongeacht het merk of model. Ook de meeste laadpassen werken bij de IONITY snelladers gewoon. Dat geldt ook voor de laadpas van Laadkompas. Je kunt ook de app van IONITY gebruiken om een laadsessie te starten en te eindigen. De betaling gebeurt via Apple Pay, Google Pay of een creditcard. Ook ondersteunt IONITY de Plug & Charge techniek, waarmee de laadsessie automatisch begint wanneer je de laadkabel in de auto steekt.

Locaties van IONITY snelladers

IONITY heeft ruim 3.000 snellaadstations in 24 landen in Europa. Dit zijn vooral landen in de westelijke helft van Europa; in Oost-Europa is het aanbod een stuk kleiner. Gemiddeld vind je tussen de vijf en zes laadstations per locatie, maar er zijn ook grotere locaties met tussen de tien en twintig laders. De meeste snelladers van IONITY vind je langs de snelwegen.

In Nederland zijn er nu 13 locaties van IONITY met in totaal 48 laadpunten. Er is ook nog een aantal locaties in ontwikkeling.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Laden bij IONITY met onze laadpas

Wil je je auto opladen bij een snellader van IONITY? Dan kun je daar de laadpas van Laadkompas voor gebruiken. Je kunt deze gratis aanvragen. Onze laadpas biedt verschillende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Gratis laadpas: nu tijdelijk met zes maanden gratis abonnement. (normaal € 3,95 excl. btw per maand)

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

100% laaddekking binnen Nederland Werkt bij alle snelladers in Nederland

100% onafhankelijk Zakelijk en particulier gebruik.

Laden door heel Europa Laadpas ook te koppelen aan je laadpaal thuis.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met alle laadsessies.

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, IONITY laadtarieven en laadpalen in de buurt

Vraag laadpas aan

Wat kost laden bij IONITY?

IONITY werkt met vaste tarieven per land. Deze lopen uiteen van € 0,59 tot € 0,79 per kilowattuur (kWh). Je kunt ook een abonnement afsluiten van € 5,99 per maand, waarmee je € 0,20 korting krijgt op het kWh-tarief. Naast deze tarieven van IONITY, betaal je vaak ook een starttarief per laadsessie. Hoeveel dat is, ligt aan je laadpas. Met de laadpas van Laadkompas is het starttarief € 0.39 (excl. btw).

Het volledige overzicht met alle tarieven en abonnementskosten per land, vind je op de website van IONITY.

Veelgestelde vragen IONITY

Hoe snel laadt IONITY? Pijl

IONITY heeft snelladers die een laadsnelheid van 350 kW kunnen halen. Dat is ook de hoogste laadsnelheid die op dit moment bestaat. Met die snelheid is je auto in 15 tot 30 minuten voor het grootste deel opgeladen. Het hangt wel van je auto af of deze snelheid ook echt behaald kan worden.

Waar in Nederland vind ik IONITY snelladers? Pijl

In Nederland staan de snellaadstations van IONITY vooral in het midden en het zuiden van het land. In het noorden zijn een paar locaties nog in ontwikkeling. In de Laadkompas-app of op onze laadpalen kaart kun je precies zien waar de dichtstbijzijnde IONITY snellader is.

Kan ik bij IONITY laden zonder laadpas? Pijl

Ja, je kunt bij IONITY ook laden zonder laadpas. Je betaalt dan met een QR code die je op het laadstation vindt. Ook kun je met de app van IONITY je laadsessie betalen zonder gebruik van een laadpas.

Laadkompas laadpaal

Verrekenen Thuis opladen altijd goedkoper

Bespaar ruim 40% ten opzichte van een publieke laadpaal.

Balancing Sneller laden

Ruim tien keer sneller dan via een stopcontact.

Thuis / prive Altijd plek

Gegarandeerd je auto op kunnen laden.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.