Een Shell Recharge Solutions laadpunt voor iedere EV.

Shell Recharge Solutions biedt online laadpalen tegen concurrerende prijzen.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Waarom kiezen voor een Shell Recharge Solutions laadpunt?

Shell Recharge Solutions is een onderdeel van Shell en fabriceert online laadpunten tegen concurrerende prijzen. In het straat-beeld zijn de laadpunten herkenbaar door het strakke en herkenbare design dat terugkomt in alle modellen. Dat zijn er inmiddels drie met oplossingen voor zowel thuis als bedrijfslocatie.      

Naar wens biedt het merk mogelijkheden om het laadpunt naar wens in te richten. Zo kunt u als bezitter van een elektrische auto voor de thuislocatie kiezen voor een vaste kabel. Daarnaast is het tegen meerprijs voor alle modellen mogelijk om te kiezen voor een andere kleur cover en voor paalmontage.

Bekijk meer over laadpaal thuis Laadpaal thuis advies

Een Shell Recharge Solutions laadpaal voor thuis.

Voor thuis laden biedt Shell Recharge Solutions het volgende laadpunt: de Advanced. De oplossing is geschikt om te laden t/m 22kW en afhankelijk van uw situatie wordt de laadpaal aan-gesloten op het maximaal haalbare vermogen. Het verschil zit in de online functionaliteiten, zoals de naam al aangeeft is de Advanced de meest geavanceerde oplossing. Hiermee kunt u van alle online functionaliteiten gebruik maken die slim laden biedt; inzicht in verbruik, het instellen van laad schema’s en het starten en stoppen van laadsessies op afstand. Door de standaard ingebouwde kWh-meter kunnen laadsessies direct en gemakkelijk worden
verrekend.

Verder beschikt de Advanced over een GPRS module en RFID. Ongeautoriseerd laden bij de Advanced is niet mogelijk doordat er een laadpas benodigd is om te laden, daarnaast zorgt de GPRS module ervoor dat het niet nodig om een internetkabel te trekken.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Shell Recharge Solutions voor uw bedrijfslocatie.

Voor bedrijfslocaties is er een eigen lijn laadpunten ontwikkeld, de Business Pro en Business Lite. Deze zijn voorzien van alle slimme functies die in een bedrijfsvoering handig zijn, zoals de mogelijkheid tot online declaraties en (controleerbaar) gastgebruik.

De Business Pro kan daarbij ook een startpunt vormen van een uitgebreider laadpark. Door de ingebouwde GPRS-module is het mogelijk tot 40 Lite-stations te koppelen waarmee onderling wordt gecommuniceerd. Een optimale verdeling van de stroom en een professionele oplossing voor uw bedrijf zijn het gevolg. Mocht u denken over een complexe laadconfiguratie, dan adviseren wij om van tevoren een schouwing te plannen met één van onze installateurs.

Ik wil advies

Onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Een elektrisch laadpunt voor uw auto kopen is geen dagelijkse bezigheid, het is een investering voor de langere termijn en er komt veel bij kijken. Bij Laadkompas begrijpen we dit heel goed. Het voordeligste laadpunt kan bijvoorbeeld dingen missen die voor uw situatie essentieel zijn en andersom bieden de high-end laadpalen voor u wellicht allerlei onnodige features.

Het voordeel van Shell Recharge Solutions is dat de opties divers zijn en zij al meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van e-mobiliteit. Zo maakt Shell Recharge Solution gebruik van een goede en betrouwbare backoffice voor de laadpunten en kunnen laadsessies gemakkelijk vergoed worden. Benieuwd welk model voor u de juiste keuze is? Vraag dan nu een gratis en op maat gemaakte vergelijking aan.

Bekijk meer over laadpaal thuis Ik wil advies

Shell Recharge Solutions laadpunt

Verrekenen Slimme online functies

Met een slim laadpunt verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in het stroomverbruik. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.