Fastned tarieven: dit kost opladen

Bij een Fastned snellader kun je je elektrisch auto in korte tijd opladen. Je kunt bij Fastned kiezen voor een standaard laadtarief dat je betaalt (€0,69 per kWh in Nederland), of een abonnement afsluiten van € 11,99 per maand waarmee je 30% korting op het laadtarief krijgt. Bekijk hier een overzicht van alle Fastned tarieven.

Persoonlijke top 3 laadpalen ontvangen?

Standaard laadtarieven bij Fastned

Fastned heeft locaties in zes landen. Naast Nederland, zijn er ook snelladers van Fastned te vinden in Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Wanneer je geen abonnement afsluit, betaal je het standaard laadtarief (Pay-as-you-go). Per land zijn dit de Fastned tarieven per kilowattuur (kWh):

  • Nederland: € 0,69
  • Duitsland: € 0,69
  • België: € 0,69
  • Frankrijk: € 0,59
  • Zwitserland: CHF 0,59
  • Verenigd Koninkrijk: GBP 69p

Je auto opladen gaat het makkelijkst met een Fastned laadpas. Je kunt hier ook de laadpas van Laadkompas voor gebruiken: deze werkt bij alle laders van Fastned in zowel binnen- als buitenland. Naast de bovenstaande tarieven per kWh, betaal je bij onze laadpas een starttarief van € 0,39 (excl. btw). Bij andere laadpas aanbieders kan dit bedrag hoger of lager zijn.

Abonnement bij Fastned: korting van 30% op laadtarief

Laad je regelmatig op bij Fastned? Dan kan het voordeliger zijn om een abonnement af te sluiten. In Nederland, Duitsland, België en Frankrijk kost het abonnement € 11,99 per maand. In Zwitserland is dit CHF 11,99 en in het Verenigd Koninkrijk betaal je een maandtarief van £ 9,99.

Met het abonnement krijg je 30% korting op het laadtarief. In Nederland betaal je dan € 0,48 per kWh in plaats van € 0,69: een besparing van 21 cent.

 

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Laden bij Fastned laadpunten met onze laadpas

Wil je je auto opladen bij een snellader van Fastned? Je kunt de laadpas van Laadkompas gebruiken als Fastned laadpas. Je kunt deze gratis aanvragen. Onze laadpas werkt zowel bij Fastned laadpunten in Nederland als in het buitenland. Daarnaast biedt de laadpas nog verschillende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Gratis laadpas: nu tijdelijk met zes maanden gratis abonnement. (normaal € 3,95 excl. btw per maand)

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

100% laaddekking binnen Nederland Werkt bij alle snelladers in Nederland

100% onafhankelijk Zakelijk en particulier gebruik.

Laden door heel Europa Laadpas ook te koppelen aan je laadpaal thuis.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met alle laadsessies.

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Vraag laadpas aan

Is Fastned duur?

Snelladers zoals Fastned zijn altijd iets duurder dan gewone laadpalen. De tarieven van Fastned zijn vergelijkbaar met andere aanbieders van snellaadstations. Zo betaal je bij Allego en IONITY een tarief van € 0,79 per kWh, wat iets duurder is dan Fastned. Shell Recharge en Tesla hebben dan weer iets lagere tarieven.

Wat kost een volledige laadbeurt bij Fastned?

Wat je in totaal betaalt voor een laadbeurt bij Fastned, hangt af van de accu van je elektrisch auto. Een gemiddelde accu heeft ongeveer 60 kW vermogen. Dat komt neer op € 41,40 (60 x 0,69) bij een Fastned locatie in Nederland. Daarbovenop komt nog het starttarief van je laadpas. Bij Laadkompas is dat € 0,39 (excl. btw).

Laadkompas laadpaal

Verrekenen Thuis opladen altijd goedkoper

Bespaar ruim 40% ten opzichte van een publieke laadpaal.

Balancing Sneller laden

Ruim tien keer sneller dan via een stopcontact.

Thuis / prive Altijd plek

Gegarandeerd je auto op kunnen laden.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.