Laadpas Frankrijk

Gemakkelijk laden langs de Franse wegen

Direct laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Laden in Frankrijk met onze laadpas

Zoek je een goede laadpas om je elektrische auto op te laden in Frankrijk? Vraag dan gratis de laadpas van Laadkompas aan. Met onze laadpas kun je terecht bij alle laadpalen in Nederland, maar ook bij een groot deel van de laadstations in Frankrijk.

Laadpas Frankrijk met of zonder abonnement

Je kunt onze laadpas aanvragen met of zonder abonnement. Welke keuze je maakt, is aan jou. Het hangt vooral af van het aantal keer dat je per maand laadt in Frankrijk. Is dit minder dan tien keer? Dan is onze laadpas zonder abonnement het voordeligst. Je betaalt dan een vast tarief van € 0,39 (excl. btw) per laadsessie. Daarnaast betaal je ook nog per kWh dat je oplaadt. Die tarieven verschillen per laadpaal.

Verwacht je vaker dan tien keer per maand gebruik te maken van een Franse laadpaal? Kies dan voor het abonnement. Je betaalt dan € 3,95 (excl. btw) per maand, maar de € 0,39 per laadsessie vervalt.

Vind laadpaal Frankrijk met laadpalen kaart

Wil je weten waar je in Frankrijk een laadpaal vindt? Gebruik dan onze laadpalen kaart hieronder. Je ziet eenvoudig welke laadpalen op je route liggen, en ook wat de tarieven zijn en of de laadpaal vrij is. Zo kun je bij het plannen van je reis door Frankrijk, van tevoren bekijken waar je onderweg kunt laden.

Eenvoudig laadpas Frankrijk aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag in twee stappen je laadpas voor Frankrijk aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen 1 werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Hoeveel laadpalen staan er in Frankrijk?

Het aantal laadpalen in Frankrijk is de afgelopen jaren flink gestegen. Volgens het Franse Ministerie van Milieu zijn er inmiddels meer dan 100.000 laadpalen, verspreid over 35.200 laadstations (mei 2023). Ook het aantal snelladers is toegenomen.

Toch zijn er nog steeds een aantal gebieden waar het aanbod aan laadpalen een stuk lager ligt. Het is dus verstandig om voordat je naar Frankrijk vertrekt alvast uit te zoeken waar je onderweg kunt en wilt laden. Gebruik hiervoor de Laadkompas-app of de laadpalen kaart.

Gebruik Laadkompas-app ook in Frankrijk

Heb je de app van Laadkompas al op je smartphone? Met onze app krijg je onder meer inzicht in je laadgeschiedenis en kosten. En ook kun je altijd de dichtstbijzijnde laadpaal in Frankrijk vinden en er direct heen navigeren.

Download de app in de App Store of Google Play

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Wat is de beste laadpas voor Frankrijk? Pijl

De laadpas van Laadkompas is een goede laadpas voor Frankrijk. Daarnaast hebben volgens de website Frankrijk.nl, ook de passen van Shell Recharge en Plugsurfing een goede dekking. De Shell Recharge laadpas kun je gratis aanvragen. De laadpas van Plugsurfing kost € 9,95. Wanneer je een van deze passen combineert met onze laadpas, kun je bij vrijwel alle Franse laadpalen je auto opladen.

Kan ik met Shell Recharge laden in Frankrijk? Pijl

De Shell Recharge laadpas kun je gebruiken bij meer dan 275.000 laadpunten in heel Europa. Daar zitten ook laadpalen in Frankrijk bij. Je kunt de laadpas van Shell Recharge dus probleemloos in Frankrijk gebruiken.

Hoeveel kost snelladen in Frankrijk? Pijl

Snelladen in Frankrijk kost ongeveer € 0,70 tot € 0,80 per kWh. De exacte kosten verschillen per laadpaal. Ook betaal je vaak een starttarief, afhankelijk van je laadpas. Bij Laadkompas is dit altijd € 0,39 (excl. btw), voor zowel een gewone laadpaal als een snellader.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze app

Met onze slimme app heb je eenvoudig inzicht in je gemaakte laadkosten. Je krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laad je in Frankrijk tegen de laagste tarieven. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer je wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.