De laadpalen van EVBox.

EVBox is de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en biedt kwalitatieve oplossingen voor thuis en op bedrijfslocatie.

Persoonlijke offerte ontvangen? Wij helpen <br> u graag!

Persoonlijke offerte ontvangen? Wij helpen
u graag!

Amsterdamse kwaliteit: de EVBox laadpaal.

EVBox is de internationale marktleider op het gebied van laadpalen voor thuis en op bedrijfslocatie. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Bram van de Leur en Huub Rothengatter, die hun respectievelijke achtergrond in elektronica en Formule 1 erin combineerden. De samenwerking resulteerde in succesvolle laadoplossingen voor zowel thuis, bedrijfs- als publieke locaties.

Na een startfase in Almere vestigde het bedrijf zich op de Amsterdamse Zuidas met kantoren in onder andere New York, München, Madrid en Parijs. In 2017 nam het Franse Engie het bedrijf over en vandaag de dag is de EVBox laadpaal een vertrouwd gezicht op straat, met de EVBox Elvi als absolute publiekslieveling.

Soepel laden met de EVBox Elvi voor thuis.

Voor de thuissituatie is de Elvi ontwikkeld, het nieuwste EVBox model dat is ontworpen met het oog op de toekomst. Die insteek uit zich vooral in een flexibel karakter van het station; door de modulaire opbouw zijn de nieuwste technologieën beschikbaar maar niet verplicht. Dat maakt het mogelijk om te beginnen met een basic model en dit later op te voeren.

De consument betaalt hierdoor alleen voor wat écht nodig is met de mogelijkheid dit aan te passen op een later moment. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe auto die supersnel laadt of een nieuwe baan waarin de laadkosten kunnen worden gedeclareerd. De Elvi is aanpasbaar naar alle situaties en kan waar nodig de hoogste laadsnelheid aan: 22 kW.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Uw zaak laadt mee met de EVBox BusinessLine.

Speciaal voor het bedrijfsleven is er een EVBox laadpaal ontwikkeld met extra functionaliteiten, de BusinessLine. De belangrijkste kenmerken ervan zijn de online functies en de mogelijkheid tot uitbreiding van het laadpark. De slimme tools geven inzicht in verbruik en maken het mogelijk om gasten te ontvangen, inmiddels kunnen configuraties worden gerealiseerd tot wel 20 laadpunten. De laadpalen (satellieten) communiceren dan met één modem (hub) waardoor de stroom gelijkwaardig kan worden verdeeld, dit voorkomt overbelasting van het netwerk. Indien u meer dan 20 laadpunten nodig heeft, dan is een extra cluster van 20 nog mogelijk.

De BusinessLine biedt een betaalbare infrastructuur voor een toekomst waarin elektrisch rijden belangrijker wordt. Voor uw onderneming, uw werknemers en uw gasten.

Advies over uitbreiding

De laadpalen van EVBox

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme EVBox laadpaal verrekent u eenvoudig uw kosten met uw werknemer of leasemaatschappij.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules om het stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.