EVBox laadpaal? Prijs & informatie

EVBox is de internationale marktleider op het gebied van laadpalen. Het bedrijf biedt kwalitatieve oplossingen voor een laadpaal thuis en laadpalen op een bedrijfslocatie.

Persoonlijke offerte ontvangen? Wij helpen <br> u graag!

Persoonlijke offerte ontvangen? Wij helpen
u graag!

Wat kost een EVBox laadpaal?

De laadpalen van EVBox hebben geen vaste prijzen. Wat je betaalt, hangt af van je wensen en de situatie bij je thuis. Je kunt hiervoor bij EVBox een op maat gemaakte offerte aanvragen. De kosten van een laadpaal liggen gemiddeld tussen de 1.000 en 1.500 euro. Wanneer je de laadpaal ook door EVBox laat installeren, liggen de kosten hoger.

Laadpaal via Laadkompas

Bij Laadkompas kun je ook een laadpaal voor thuis kopen. Inclusief installatie kost dit gemiddeld tussen de 2.000 en 2.500 euro. Je kunt een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.
Meer over de kosten van een laadpaal via Laadkompas, vind je op deze pagina.

 

 

Welke laadpalen biedt EVBox aan?

EVBox biedt verschillende laadpalen aan. Dit zijn zowel laadpalen die geschikt zijn voor bij je thuis, als laadpalen die bedoeld zijn voor bedrijfslocaties.

EVBox laadpalen voor thuis
Voor een laadpaal thuis heeft EVBox twee verschillende laadpalen: de EVBox Livo en de EVBox Elvi.

De EVBox Livo is het nieuwste laadstation dat EVBox aanbiedt. Je kunt bij deze laadpaal je laadsessie starten of stoppen met een laadpas, maar met de EVBox Everon-app kun je dit ook op afstand regelen. De EVBox Livo is eenvoudig te installeren en configureren door een installateur. Ook heeft de Livo een erg goede cyberbeveiliging, waarmee het een van de veiligste laadstations op de markt is.

De EVBox Elvi wordt al langer door EVBox aangeboden. Dit is bij EVBox de bestverkochte laadpaal voor thuis en volgens het bedrijf zelfs een van de meest verkochte laadstations wereldwijd. Het ontwerp is de afgelopen jaren voortdurend verbeterd. De EVBox Elvi is ook een geschikte laadpaal voor slim laden: met load-balancing is het mogelijk om het energieverbruik tussen de Elvi en de andere huishoudelijke apparatuur in evenwicht te houden.

EVBox laadpalen voor zakelijk gebruik
Voor bedrijven heeft EVBox vier verschillende laadstations. Dit zijn de EVBox Liviqo, EVBox BusinessLine, EVBox Troniq High Power en EVBox Troniq Modular.

De EVBox Liviqo en EVBox BusinessLine zijn geschikt voor kantoren, retail en horeca, parkeerbeheer en wagenparken. De EVBox Troniq High Power en EVBox Troniq Modular zijn snelladers met een groter laadvermogen. Dat maakt deze laadpalen geschikt voor locaties waar veel verkeer komt, zoals tankstations en grote parkeerplaatsen.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

De EVBox laadpas

Bestel je een laadpaal bij EVBox? Dan ontvang je er ook een laadpas bij. Hiermee kun je je auto opladen bij een EVBox laadpaal, maar ook bij laadpalen van andere aanbieders.

Laadkompas biedt ook een laadpas aan. Die van ons kun je altijd gratis aanvragen en direct gebruiken. Het maakt niet uit of je wel of geen laadpaal koopt bij ons.

Laadpas aanvragen

De laadpalen van EVBox

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme EVBox laadpaal verrekent u eenvoudig uw kosten met uw werknemer of leasemaatschappij.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules om het stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.