Terug naar kennisbank

EVBox stopt met publieke laadpas

Heb je op dit moment een laadpas van EVBox? Dan moet je binnenkort een andere laadpas aanvragen. EVBox gaat namelijk per 1 maart 2024 stoppen met publieke laadpassen. Wat betekent dat voor de huidige gebruikers?

Facebook Youtube LinkedIn Instagram

Meer focus op laadstations

EVBox heeft besloten om zich meer te gaan focussen op het aanbod van laadstations. Het bedrijf wil aan de slag gaan met het verbeteren van dit aanbod bij woningen, werkplekken en commerciële locaties. Om hier alle tijd voor vrij te maken, stopt EVBox met het aanbieden van een publieke laadpas.

Laadpas niet meer te gebruiken bij openbare laadstations

Gebruik je de EVBox laadpas op dit moment om je auto op te laden bij een openbare laadpaal? Dan kan dit nog tot 1 maart 2024. Om daarna nog bij een publiek laadpunt te laden, heb je een andere laadpas nodig. Zorg dus dat je op tijd een nieuwe laadpas aanvraagt.

Vraag laadpas van Laadkompas aan met zes maanden gratis abonnement

Om ook na 1 maart 2024 nog probleemloos overal te kunnen laden, kun je de laadpas van Laadkompas gratis aanvragen. Onze laadpas werkt op alle openbare laadstations in Nederland. Je krijgt nu tijdelijk een gratis abonnement van zes maanden. Normaal betaal je € 3,95 (excl. btw) per maand.

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons, of vraag gratis advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30.

Gratis advies aanvragen
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.