Thuisaccu 20 kWh

Met een thuisaccu van 20 kWh kun je energie opslaan en op een later moment weer gebruiken. De 20 kWh capaciteit is voor een gemiddeld huishouden wat aan de grote kant. Voor een klein bedrijf zoals een eenmanszaak of een kleine winkel, is deze thuisaccu wel geschikt.

Meer weten over thuisaccu's? Wij helpen u graag.

Wat kost een thuisaccu van 20 kWh?

Een thuisaccu van 20 kWh kost al snel tussen de 15.000 en 20.000 euro. Voor een thuisaccu betaal je namelijk tussen de 750 en 1.000 euro per kWh. Dat maakt een thuisaccu van 20 kWh dus een flinke investering. Zeker als je bedenkt dat je ook nog zonnepanelen nodig hebt waarmee de energie wordt opgewekt die de thuisaccu opslaat.

20 kWh thuisaccu voor gewoon huis aan de grote kant

Een thuisaccu van 20 kWh kan flink wat energie opslaan. Meer dan de meeste huishoudens nodig zullen hebben. Voor een gewoon huishouden is een thuisaccu van 5 kWh of 10 kWh voldoende. Heb je een klein bedrijf met een hoog stroomverbruik, bijvoorbeeld omdat je een aantal laadstations hebt? Dan is een thuisaccu van 20 kWh wel een goede optie. Voor heel grote bedrijven bestaan er ook thuisaccu’s van 100 kWh of zelfs 1.000 kWh.

Wil je toch een thuisaccu van 20 kWh voor in je eigen woning, dan is het goed om na te gaan of je zonnepanelen genoeg energie opwekken. Je hebt hiervoor namelijk een installatie nodig van 20.000 Wattpiek, wat neerkomt op tussen de 60 en 80 zonnepanelen. Terwijl de meeste huishoudens met zonnepanelen vaak tussen de tien en twintig panelen op het dak hebben. Te weinig om een thuisbatterij van 20 kWh volledig op te laden en dus te benutten.

Een kleinere thuisaccu van een paar kWh kan wel interessant voor je zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over het kopen van een thuisbatterij bij Laadkompas of vraag direct een offerte aan.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Hoeveel kWh thuisaccu heb ik nodig?

Hoeveel kWh thuisaccu je nodig hebt, hangt vooral af van hoeveel energie je verbruikt. Een accu van rond de 10 kWh is voor de meeste huishoudens ruim voldoende. Je kunt dan genoeg energie opslaan om binnen een paar dagen te verbruiken, en voorkomt tegelijkertijd dat je met een overschot zit dat weer teruggaat naar het stroomnet.

Offerte thuisaccu aanvragen

De voordelen van een thuisaccu

Met een thuisaccu maak je meer gebruik van je eigen groene stroom en minder van het net. Met de hoge energieprijzen is dit erg voordelig. Dit zijn de belangrijkste voordelen van een thuisaccu:

100% onafhankelijk Minder afhankelijk van het elektriciteitsnet

100% onafhankelijk Fungeert als noodstroom

100% onafhankelijk Positieve invloed op het milieu

100% onafhankelijk Bespaar op je energierekening

Thuisaccu

Verrekenen Verlaagde energiekosten

Door toekomstgericht laadgedrag en gebruik te maken van weervoorspellingen, optimaliseer je je stroomverbruik.

Balancing Minder afhankelijk van het elektriciteitsnet

Met een thuisaccu ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. In combinatie met zonnepanelen kun je in de avond gebruik maken van je groene energie.

Thuis / prive Fungeert als noodstroom

Door slimme technologie kan een thuisaccu fungeren als noodstroom. Zo zit je nooit onverwachts zonder stroom tijdens een stroomuitval.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.