Thuisbatterij kopen?

Met een thuisbatterij of thuisaccu kun je energie opslaan en op een later moment gebruiken, bijvoorbeeld voor je laadpaal. Wil je een thuisbatterij kopen? Je regelt het eenvoudig via Laadkompas.

Meer weten over thuisaccu's? Wij helpen u graag.

Drie redenen om een thuisbatterij te kopen

Een thuisbatterij kopen heeft een paar voordelen:

1. Doordat je stroom gebruikt die je zelf hebt opgewekt, bespaar je op je energierekening.

2. Je bent minder afhankelijk van het elektriciteitsnet: bij een stroomstoring kun je de stroom van de batterij gebruiken.

3. Je gaat zuiniger om met energie en draagt daarmee een steentje bij aan een beter milieu.

Thuisbatterij kopen via Laadkompas: zo werkt het

Wil je een thuisbatterij kopen? Dan ben je bij Laadkompas aan het juist adres. We verkopen onze thuisaccu’s in samenwerking met Sonnen: een marktleider op het gebied van energieopslagsystemen voor in huis. Een thuisbatterij kopen bij Laadkompas doe je in vier stappen:

1. Op onze website geef je aan wat je jaarlijkse energieverbruik is. Op basis daarvan kijken we welke capaciteit thuisbatterij voor jou geschikt is.

2. Vervolgens willen we weten of je een laadpaal thuis en/of zonnepanelen hebt. Dat geeft nog een beter beeld van je elektriciteitsverbruik en hoeveel energie je kunt opwekken om op te slaan. Ook dat is weer van invloed op wat voor thuisaccu je nodig hebt.

3. Na het invullen van nog een paar gegevens neemt een van onze experts contact met je op. In dat gesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken. Je ontvangt daarna een offerte op maat.

4. Offerte akkoord? Dan plannen we een datum om de thuisbatterij te installeren.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Thuisbatterij vanaf € 13.950

Als je een thuisbatterij koopt bij Laadkompas, krijg je een kwalitatieve accu van Sonnen. Deze is leverbaar met een capaciteit tussen de 11 en 55 kWh, afhankelijk van wat je nodig hebt. De batterij heeft een afmeting van 184/69/36 (hoogte, breedte, diepte), dus er is wel wat ruimte nodig voor de installatie. Een thuisaccu wordt meestal geplaatst in een garage, kelder of technische ruimte.

De thuisbatterij van Sonnen is te koop vanaf € 13.950 (excl. btw). Je hebt recht op tien jaar garantie.

Offerte thuisbatterij aanvragen

Is een thuisbatterij kopen rendabel?

Een thuisbatterij kopen is een flinke investering. En het duurt ook wel even voor je die hebt terugverdiend. De verwachting is wel dat thuisbatterijen de komende jaren goedkoper en beter worden, waardoor de investering ook steeds rendabeler wordt.

Op dit moment krijg je nog een vergoeding voor opgewekte stroom die je niet direct gebruikt en teruglevert aan het energienet. Maar deze salderingsregeling voor zonnepanelen wordt de komende jaren afgebouwd en in 2031 volledig afgeschaft. De kans bestaat zelfs dat je op termijn moet betalen voor het terugleveren van energie, omdat het energienet overbelast raakt. In die situatie wordt het kopen van een thuisbatterij nog interessanter.

Thuisbatterij kopen

Verrekenen Verlaagde energiekosten

Stroomverbruik wordt veel beter geoptimaliseerd.

Balancing Minder afhankelijk van het elektriciteitsnet

Met een thuisaccu ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. In combinatie met zonnepanelen kun je in de avond gebruik maken van je zelf opgewekte, groene energie.

Thuis / prive Fungeert als noodstroom

Door slimme technologie kan een thuisaccu fungeren als noodstroom. Zo zit je tijdens een stroomuitval niet in het donker.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.