Sonnen thuisaccu

Het intelligente energieopslagsysteem van Sonnen. Nu ook te verkrijgen in Nederland.

Meer weten over thuisaccu's? Wij helpen u graag.
Uw opgewekte energie thuis opslaan?

Pioniers op het gebied van energie

Sonnen telt elke dag meer trotse eigenaren van hun energieopslagsystemen. Het bedrijf noemt deze groep mensen de SonnenCommunity. Een gemeenschap die actief is over de hele wereld, van Denemarken tot Duitsland, Spanje en Italië, tot Australië en de VS.

Dit zijn meer dan alleen ‘gebruikers’. Het zijn visionairs die een doel voor ogen hebben: schone, betrouwbare, betaalbare energie voor iedereen. Een verbonden groep pioniers die de regie in handen neemt over hun energietoekomst.

Samen zijn deze pioniers de toekomst van energie, u dus ook.

Een intelligente thuisaccu

Sinds 2010 is Sonnen -onderdeel van Shell- marktleider in energieopslagsystemen voor in huis. Het doel van Sonnen is dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot schone en betaalbare energie. Het resultaat hiervan is een slimme thuisaccu die zorgt dat uw huishouden zoveel mogelijk van uw eigen opgewekte zonne-energie gebruik maakt.

100% onafhankelijk Slimme energiemanager

100% onafhankelijk Modern design

100% onafhankelijk 10 jaar garantie

In een reguliere woning kan 30 tot 55 procent van de door uw opgewekte stroom voor het eigen gebruik ingezet worden, terwijl dat met een thuisaccu stijgt naar 60 tot 80%. Interessant met de alsmaar stijgende energieprijzen.

Vertel mij meer Vertel mij meer

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Meer dan alléén energie opslaan

Een Sonnen thuisaccu slaat niet alleen zelf opgewekte energie op, door zijn slimme functies denkt hij ook mee. De thuisbatterij maakt zo slim mogelijk gebruik van de door u opgewekte energie.

100% onafhankelijk Past zichzelf aan op uw persoonlijke situatie

100% onafhankelijk Werkt i.c.m. grootverbruikers

100% onafhankelijk Noodstroom oplossing

Sonnen biedt ook een noodstroom oplossing aan. Deze optionele optie zorgt ervoor dat u in het geval van stroomuitval binnen enkele seconde overschakelt op de door u opgeslagen stroom. Zo kunt u zorgeloos verder waar u mee bezig was en blijven uw zonnepanelen tijdens zonnige dagen stroom leveren.

Kosten en subsidie Sonnen thuisaccu

Een thuisaccu kopen is een flinke investering, vooral na het aanschaffen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De 11kW variant van de SonnenBatterie Performance 10 is verkrijgbaar vanaf €13.950 (excl. BTW). Het is mogelijk om te kiezen voor een grotere accu, dit verloopt in stappen van 11kW. Bij een hogere accucapaciteit profiteert u van schaalvoordeel. De SonnenBatterie is volledig schaalbaar naar uw situatie.

Momenteel zijn er nog geen subsidies vanuit de overheid beschikbaar, u zult dus het gehele aanschafbedrag zelf moeten betalen. Een thuisaccu in Nederland is mede hierdoor lastig terug te verdienen.

Maar dit betekent niet dat een thuisaccu zonder subsidie niet interessant kan zijn. Door de stijgende energiekosten en de afbouw van de salderingsregeling wordt uw groene energie kostbaarder. Het opslaan van uw energie in een Sonnen accu is een geschikte oplossing om deze punten te tackelen.

Advies thuisaccu Advies over Thuisaccu

Zonnepanelen en thuisaccu

Zonnepanelen zijn geen vereiste voor de aanschaf van een thuisaccu. De accu kan namelijk stroom tijdens daluren goedkoper inkopen en opslaan voor later gebruik. Het verschil tussen piek- en daluren is momenteel minimaal en niet geschikt voor het terugverdienen van uw inverstering.

Wij raden altijd aan om een thuisaccu in combinatie met zonnepanelen aan te schaffen. Zo bent u minder afhankelijk van de prijzen van een netbeheerder en verkleint u de terugverdientijd. Wij vertellen u graag meer over de thuisaccu i.c.m. zonnepanelen van Laadkompas.

Thuisaccu met een laadpaal

Heeft u een elektrische auto? Of bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen?

Met de thuisaccu van Sonnen is het mogelijk om uw voertuig op te laden met uw eigen opgeslagen groene stroom. Wij adviseren wel om uw laadpaal los te trekken van de accu. Dit om te voorkomen dat uw laadpaal de accu leeg trekt.

Laadpaal thuis met thuisaccu Meer over laadpaal thuis

Product informatie SonnenBatterie

Een thuisaccu zoals de Sonnen kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur. Veelvoorkomende plaatsen zijn de garage, de kelder of een technische ruimte in huis. Het compacte ontwerp van de Sonnen thuisaccu maakt het mogelijk om deze gemakkelijk te integreren in de meeste huishoudelijke omgevingen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ventilatie en koeling is rondom de accu om optimale prestaties en veiligheid te waarborgen.

  • Capaciteit: 11 – 55 kWh
  • Prijs: vanaf €13.950 (excl. BTW)
  • Garantie: 10 jaar
  • Afmetingen H/B/D: 184/69/36

De thuisaccu van Sonnen

Verrekenen Verlaagde energiekosten

Door toekomstgericht laadgedrag en gebruik te maken van weervoorspellingen wordt uw stroomverbruik geoptimaliseerd.

Balancing 10 jaar garantie

Met meer dan 90.000 geïnstalleerde thuisaccu’s, heeft Sonnen zijn waarde bewezen. Daarom zit er bij Sonnen 10 jaar garantie op alle componenten.

Thuis / prive Veilige accutechnologie

In een SonnenBatterie wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame lithium-ijzerfosfaastaccu’s deze zijn vrij an zware metalen en bijzonder duurzaam.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.