Taxi laadpas bij Laadkompas

Laadpas voor taxichauffeurs: gratis aanvragen, morgen in huis

Gratis laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

De taxi laadpas van Laadkompas: dit zijn de voordelen

Zoek je als taxichauffeur een goede laadpas om je elektrische taxi op te laden? Vraag dan de laadpas van Laadkompas aan. Met onze laadpas kun je bij alle laadpalen in Nederland terecht.

Laden tegen de laagste tarieven Gratis laadpas, alleen betalen bij gebruik of tijdelijk met zes maanden gratis abonnement.
(normaal € 3,95 excl. btw per maand)

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis.

100% laaddekking binnen Nederland Werkt bij alle laadpalen in Nederland. 

100% onafhankelijk Zowel zakelijk als particulier te gebruiken.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met het overzicht van alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app, waarin je onder meer eenvoudig de dichtstbijzijnde laadpaal vindt tijdens je taxirit.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Vast contactpersoon voor hulp en ondersteuning.

Keuze uit taxi laadpas met of zonder abonnement

Je kunt onze laadpas voor je taxi aanvragen met of zonder abonnement. Als je kiest voor de variant zonder abonnement, betaal je alleen wanneer je oplaadt (pay per use). Per laadsessie is dat € 0,39 (excl. btw). Daar bovenop komt nog het tarief per kilowattuur (kWh) van de laadpaal zelf. De laadpas zonder abonnement is vooral voordelig als je je taxi maar een paar keer per maand hoeft op te laden.

De kans is groot dat je als taxichauffeur meerdere keren per week je elektrische taxi oplaadt. Het is dan goedkoper om ons abonnement af te sluiten. Dit kost € 3,95 per maand (excl. btw). De € 0,39 per laadsessie komt dan te vervallen. Wanneer je onze laadpas ontvangt, kun je deze activeren in myLaadkompas en eenvoudig aangeven of je betaalt per laadsessie of kiest voor het abonnement.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag in twee stappen je laadpas aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen 1 werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Liever je taxi thuis opladen?

Wil je verzekerd zijn van een eigen laadplek en niet meer onderweg naar een laadstation zoeken? Dan is een laadpaal thuis een interessante optie. Met je eigen laadpaal kun je je taxi gewoon thuis voor de deur opladen. Naast dat het makkelijk is, is het ook goedkoper dan laden bij een publieke laadpaal.

Bij Laadkompas helpen we je graag verder bij het uitzoeken en installeren van een laadpaal voor je taxi. Lees meer over een laadpaal thuis of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Publieke laadpaal aanvragen in je woonplaats

Wil je geen eigen laadpaal thuis of is dat niet mogelijk? Dan kun je ook bij de gemeente een openbare laadpaal aanvragen. Afhankelijk van het huidige aanbod in de buurt van je huis, kan de gemeente hier een nieuw laadstation plaatsen. Zo heb je toch in de buurt van je huis een plek om je taxi op te laden. Voor het aanvragen van een publieke laadpaal, kun je terecht op laadpaalnodig.nl.

Check laadpalen in de buurt met Laadkompas-app

Met de Laadkompas-app kun je eenvoudig zien welke laadpalen er in de buurt zijn. Ook zie je de actuele tarieven en of de laadpaal op dit moment vrij is. Download de app in Google Play of in de App Store.

 

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Wat kost het opladen van je taxi? Pijl

De kosten van je taxi opladen verschillen per laadpaal. Je betaalt een tarief per kilowattuur (kWh) dat je oplaadt. Dat ligt gemiddeld rond de € 0,50. Daarnaast betaal je een starttarief voor je laadpas. Bij Laadkompas is dat € 0,39 (excl. btw).

Hoe lang duurt het om mijn taxi helemaal op te laden? Pijl

Dit hangt af van het type laadstation en van je elektrische taxi. Bij een snellader, bijvoorbeeld van Fastned of IONITY, is je taxi in 15 tot 30 minuten voor het grootste deel opgeladen. Bij een gewone laadpaal of bij je laadpaal thuis kan dit wel een paar uur duren.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze app

Met onze slimme app heb je eenvoudig inzicht in je gemaakte laadkosten. Je krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laad je tegen de laagste tarieven. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer je wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.