De NewMotion laadpas

Laadpas van Shell voor meer dan 500.000 laadpunten in Europa

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat is de NewMotion laadpas?

De NewMotion laadpas is tegenwoordig de Shell Recharge laadpas. Tot begin 2022 was NewMotion een zelfstandig bedrijf dat zich richtte op slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen. NewMotion is daarna samengegaan met het Amerikaanse zusterbedrijf Greenlots en Shell Recharge.

Met de NewMotion laadpas van Shell Recharge kun je je auto opladen bij laadpalen van meerdere netwerken. In totaal zijn er meer dan 500.000 laadstations in Europa waar je terechtkunt. In de Shell Recharge app zie je precies om welke laadpalen dit gaat en waar je een laadpaal in de buurt vindt. Je kunt bij Laadkompas de NewMotion laadpas aanvragen bij Laadkompas. Daarnaast hebben wij ook een eigen laadpas.*

*Tijdelijke actie bij Laadkompas: nu gratis een abonnement van zes maanden als je een laadpas aanvraagt (normaal € 3,95 excl. btw per maand).

Wat kost de NewMotion laadpas?

De NewMotion laadpas kun je gratis aanvragen. De laadkosten van de hangen af van waar je je elektrische auto oplaadt. Voor alle laadsessies betaal je € 0,35 transactiekosten, met een maximaal bedrag van € 7,- per maand (in Nederland). Daarnaast betaal je altijd een bedrag per kilowattuur (kWh) dat je oplaadt. Dit tarief wordt bepaald door de aanbieder van de laadpaal.

Met de NewMotion laadpas kun je het voordeligst laden bij een laadpaal van het Shell Recharge netwerk. De meest actuele tarieven vind je in de Shell Recharge-app. Voor snelladers betaal je altijd € 0,69 per kWh en langs de snelweg € 0,72 per kWh.

Met bepaalde partners heeft Shell Recharge afspraken gemaakt over vaste tarieven. Op de website van Shell Recharge zie je welke partners dit zijn. Hier betaal je € 0,55 per kWh voor een standaard laadpaal en € 0,76 per kWh voor een snellader. Bij laadpalen waar Shell geen afspraken mee heeft, gelden andere tarieven met de NewMotion laadpas.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de NewMotion laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de NewMotion laadpas en de Laadkompas laadpas:

  • Bij NewMotion is het transactiebedrag per laadsessie (€ 0,35 incl. btw) iets goedkoper dan bij Laadkompas (€0,39 excl. btw).
  • De NewMotion laadpas is alleen te gebruiken zonder abonnement aan. Wel zit er een maximum van € 7,- per maand aan transactiekosten die je betaalt, wat neerkomt op twintig laadsessies van € 0,35. Bij Laadkompas kun je een abonnement afsluiten van € 3,95 per maand, wat al vanaf tien laadsessies een goedkopere optie is.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de NewMotion laadpas aan te schaffen? De laadpas van Laadkompas (daarnaast) aanschaffen is ook een goede optie. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen NewMotion laadpas

Wat is NewMotion? Pijl

NewMotion beheerde tot januari 2022 als Mobility Service Provider (MSP) de laadpas en app van Shell Recharge. Daarna is NewMotion door Shell overgenomen. Ook beheerde NewMotion de laadpunten van Shell, waarbij het verantwoordelijk was voor de werking van het laadstation, de ondersteuning bij problemen en de transacties van klanten.

Waar kan ik laden met de NewMotion laadpas? Pijl

Met de NewMotion laadpas van Shell Recharge kun je laden bij meer dan 500.000 laadpunten door heel Europa. Dit zijn (snel)laadstations van Shell zelf, maar ook van allerlei andere aanbieders zoals Fastned, Easee en Alfen.

Wat kost een laadpas van NewMotion? Pijl

De NewMotion laadpas kun je gratis aanvragen. Voor het laden zelf betaal je € 0,35 transactiekosten per laadsessie, met een maximum van € 7,- per maand. Daarnaast betaal je het laadtarief van de laadpaal. Dit bedrag verschilt per aanbieder.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.