Easee laadpaal

Slim uw auto opladen? Met een Easee laadpaal is dit een naadloze ervaring. Bekijk alle info over prijzen en installatie van de Easee laadpaal.
Let op: Er geldt momenteel een verkoopverbod op de Easee Home. De Easee Charge en Easee Charge Lite zijn wel gewoon te koop.  

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Waarom een Easee laadpaal kopen?

Slim, compact en krachtig. Dat zijn de pijlers waarop Easee haar laadpalen bouwt. Sinds 2018 is het doel van Easee om ‘s werelds slimste lader voor elektrische auto’s te ontwikkelen.

Het jonge Noorse bedrijf blijft doorontwikkelen op innovatieve oplossingen voor het laden van auto’s en zorgt ervoor dat de gebruiker een naadloze laad ervaring heeft.

Easee ontwikkelt laadstations voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Door slimme features kan deze laadpaal herkennen wat voor elektrische auto gekoppeld wordt en zich volledig aanpassen naar de laadbehoefte. Zo kunnen uw klanten, collega’s, vrienden of familie altijd gebruik maken van een geschikt laadstation.

Een Easee laadpaal voor thuis

De Easee Home bezit over slimme gebruiksvriendelijke functies. Zo beleeft de gebruiker de best mogelijke ervaring tijdens het laden van hun elektrische auto. Door de slimme functies past de lader zich automatisch aan naar de vraag van de elektrische auto van u of uw bezoek.

Met een Easee laadpaal profiteert u van de volgende voordelen:

Laad veiliger dan via het stopcontact met een laadpaal Laad veiliger dan via een stopcontact

Easee werkt op alle elektrische auto's Ondersteunt alle elektrische auto’s

Easee laadt tot 8x sneller dan stopcontact Laad tot 8x sneller met een laadpaal

Easee laadpaal installeren Easee Home kopen

Zakelijk laden met een Easee laadpaal

Steeds meer klanten, medewerkers en bezoekers kiezen voor elektrisch rijden. De vraag naar een passende zakelijke laadoplossing groeit dan ook snel. De Easee Charge is op de markt gekomen om te voldoen aan deze vraag.

Waar de Easee home de mogelijkheid biedt om maximaal 3 stations aan elkaar te koppelen kan de Easee Charge maximaal 101 laadstations aan elkaar koppelen. De ideale oplossing voor bedrijven, VVE’s of openbare parkeergelegenheden.

Easee laadt tot 8x sneller dan stopcontact Schaalbare infrastructuur

Easee laadt tot 8x sneller dan stopcontact Beschikt over load balancing

Easee laadt tot 8x sneller dan stopcontact Universele aansluiting

Laadpaal zakelijk

Uw laadpaal laten installeren?

Na de aanschaf van een laadpaal, is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen in de meterkast.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Easee laadpaal installeren Easee laadpaal installeren

Voordelen van een slimme laadpaal

Verrekenen Laadkosten slim verrekenen

Rijdt u een zakelijke of lease auto? Dan kunt u de kosten gemakkelijk verrekenen met een slimme laadpaal.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig ook load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom thuis. Wel zo veilig.

Thuis / prive Eenvoudig, toegankelijk, privé

Met een laadpaal thuis bent u altijd verzekerd van de beste paal, op de beste plaats. Thuis.

Ik wil advies

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.