De Vattenfall laadpas

Laadpas van Vattenfall InCharge voor ruim 180.000 laadpalen.

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat kun je met de Vattenfall laadpas?

Met de Vattenfall laadpas kun je gebruikmaken van ruim 180.000 laadpalen. Deze palen staan in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Vattenfall biedt alleen een laadpas zonder abonnement aan. Bij Laadkompas kun je ook kiezen voor een laadpas met abonnement.*

Vattenfall biedt de mogelijkheid om je creditcard te koppelen aan de InCharge app. Je kunt je telefoon dan voor de laadpaal houden en op die manier de laadsessie afrekenen.

*Tijdelijke actie bij Laadkompas: nu gratis een abonnement van zes maanden als je een laadpas aanvraagt (normaal € 3,95 excl. btw per maand).

Wat kost een Vattenfall laadpas?

Je kunt de Vattenfall laadpas gratis aanvragen. Wat je vervolgens betaalt voor het opladen van je elektrische auto, hangt af van waar je dit doet. Ga je naar een laadpaal van Vattenfall InCharge? Dan betaal je alleen voor het aantal kWh dat je oplaadt. Als je naar een laadpaal van een andere aanbieder gaat, betaal je per laadsessie ook een starttarief van € 0,35 (incl. btw). Laden bij een Vattenfall laadpaal is dus meestal goedkoper.

Met de InCharge app van Vattenfall kun je zien welke laadpalen er in de buurt zijn en wat het kost om je auto daar op te laden. De kWh-tarieven verschillen altijd per laadpaal. En ook het starttarief dat je betaalt bij een laadpaal die niet van Vattenfall is, verschilt per aanbieder en per regio.

 

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Vattenfall laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de Vattenfall laadpas en de laadpas van Laadkompas:

  • Bij Vattenfall betaal je bij laadpalen van andere aanbieders een starttarief van € 0,35 (incl. btw). Dat is iets lager dan het starttarief bij Laadkompas € 0,39 (excl. btw)
  • Vattenfall heeft alleen een laadpas zonder abonnement. Bij Laadkompas kun je wel een abonnement afsluiten voor € 3,95 per maand waarmee het tarief per laadsessie komt te vervallen. Dat is voordeliger als je meer dan tien keer per maand laadt.
  • Met de Vattenfall laadpas kun je niet bij laadpalen in Zuid-Europa terecht. De pas beperkt zich tot Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Met de laadpas van Laadkompas kun je ook in andere Europese landen je auto opladen.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de Vattenfall laadpas aan te schaffen? De laadpas van Laadkompas (daarnaast) aanschaffen is ook een goede optie. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen Vattenfall laadpas

Wat kost een laadpas van Vattenfall? Pijl

De laadpas van Vattenfall kun je gratis online aanvragen. Dat kan zowel een pasje zijn als een sleutelhanger. Als je de laadpas bij een Vattenfall-laadpaal gebruikt, betaal je alleen voor het aantal kWh dat je oplaadt. Ga je naar een laadpaal van een andere aanbieder, dan betaal je ook een starttarief.

Waar kan ik laden met mijn Vattenfall laadpas? Pijl

Met je Vattenfall laadpas kun je laden bij:

– Alle openbare laadpalen in Nederland.
– Een aantal openbare laadpalen in België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden.
– McDonald’s locaties met een McDrive.
Fastned snelladers langs de snelweg. Je hebt hier wel een Fastned-account voor nodig.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.