Essent laadpas

Laadpas nodig? Vraag laadpas van Laadkompas aan

Laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Laden met de Essent laadpas

Met de laadpas van Essent kun je laden bij openbare laadpalen in Nederland en in het buitenland. In Nederland, België en Luxemburg garandeert Essent een dekking van 100%. In andere Europese landen ligt de dekking iets lager, maar kun je bij een groot deel van de laadpalen en snelladers ook gewoon terecht. Dit kun je controleren in de Essent Laden app. De laadpas van Essent wordt gemaakt van bamboe, waardoor hij duurzaam en stevig is.

De Essent laadpas kun je niet bij Laadkompas aanvragen, maar alleen via de website van Essent zelf. Laadkompas biedt wel een eigen laadpas aan die ook een goede dekking in binnen- en buitenland heeft. En we hebben nu een tijdelijke actie waarbij je een gratis abonnement van zes maanden krijgt als je onze laadpas aanvraagt. Normaal kost dit € 3,95 (excl. btw) per maand.
Gratis laadpas aanvragen

Wat kost de Essent laadpas?

Je kunt de Essent laadpas gratis aanvragen. Voor het gebruik betaal je abonnementskosten van € 4,- (incl. btw) per maand. Daarnaast betaal je nog de tarieven van de laadpaal aanbieder. Die liggen gemiddeld rond de € 0,50 per kilowattuur (kWh). De exacte kosten per laadpaal vind je in de laadpaal app van Essent. Je betaalt met de Essent laadpas geen starttarief per laadsessie.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag in twee stappen je laadpas aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen één werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Essent laadpas en die van Laadkompas?

Er zijn een paar verschillen tussen de Essent laadpas en de laadpas van Laadkompas:

  • Essent biedt alleen een laadpas met abonnement aan. Dat is vooral voordelig als je regelmatig laadt bij een publieke laadpaal. Wanneer je dat niet doet, ben je met de laadpas zonder abonnement van Laadkompas goedkoper uit. Je betaalt dan alleen wanneer je laadt (€ 0,39 excl. btw per laadsessie).
  • Het abonnement bij Essent (€ 4,- incl. btw per maand) is iets goedkoper dan bij Laadkompas (€ 3,95 excl. btw per maand).
  • Het aantal laadstations waar je kunt laden, is zowel bij Essent als bij Laadkompas vrij uitgebreid. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de Essent laadpas aan te vragen? Het is verstandig om ook altijd een tweede laadpas aan te vragen, voor het geval de Essent laadpas niet geaccepteerd wordt bij een laadstation. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen Essent laadpas

Wat kost een laadpas van Essent? Pijl

De laadpas van Essent is gratis aan te vragen. Voor het gebruik sluit je een abonnement af van € 4,- per maand. Daarnaast betaal je nog de kosten van de laadpaal voor elke kWh die je laadt.

Hoe activeer ik de laadpas van Essent? Pijl

Essent activeert de laadpas al voordat hij wordt verstuurd. Je kunt de laadpas dus direct gebruiken en hoeft ‘m zelf niet meer te activeren.

Wanneer ontvang ik de Essent laadpas? Pijl

Nadat je de Essent laadpas online hebt aangevraagd, verstuurt Essent deze binnen twee dagen. Je hebt ‘m dus in een paar dagen in huis.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heb je eenvoudig inzicht in de gemaakte laadkosten. Je krijgt maandelijks een factuur.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laad je tegen de laagste tarieven. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer je wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.