Klaar voor morgen met de EVBox Elvi.

De EVBox Elvi is een modern laadstation gericht op de toekomst. U kunt er alle auto’s mee laden en bent flexibel qua functies.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Klaar voor morgen met de EVBox Elvi.

De EVBox Elvi is het nieuwste model van het Amsterdamse bedrijf en is ontworpen met het oog op de toekomst. Die insteek uit zich vooral in een flexibel karakter van het station; door de modulaire opbouw zijn de nieuwste technologieën beschikbaar maar niet verplicht. Dat maakt het mogelijk om te beginnen met een basic model en dit later op te voeren.

De consument betaalt hierdoor alleen voor wat écht nodig is met de mogelijkheid dit aan te passen wanneer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe auto die supersnel laadt of juist een nieuwe hybrid met een lager vermogen. De Elvi is aanpasbaar naar alle situaties en kan waar nodig de hoogste laadsnelheid aan: 22 kW.

Met een EVBox Elvi laadpaal thuis bent u klaar voor morgen.

Flexibel laden met de EVBox Elvi.

De flexibiliteit van de EVBox Elvi komt naar voren doordat er drie verschillende varianten zijn. Het instapmodel is de offline Autostart-variant waarmee u enkel kunt laden, de zogenaamde Plug&Charge-insteek. Het volgende model in de serie komt met WiFi en een kWh-meter, waardoor verrekening mogelijk is door uw verbruik zelf bij te houden. En tot slot is er nog de variant die alle slimme functies biedt ter inzicht van uw gegevens en verbruik met automatische verrekening dankzij de UMTS-verbinding.

In alle gevallen wordt een vaste kabel tussen de 4 en 8 meter bijgeleverd, met een optionele kabelhouder om de kabel netjes op te hangen. De keus ligt vervolgens bij u om te bepalen welke variant bij uw situatie past, onze experts helpen u natuurlijk graag bij deze keuze.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Optimaal laden van 3-fasen-auto’s.

De EVBox Elvi kan tot 22 kW laden en is daardoor geschikt voor de nieuwste 3-fasen-auto’s als Tesla Model 3, Model S en Model X, Audi’s e-Tron en de BMW i3. Kijkend naar de huidige ontwikkelingen verwachten wij dat steeds meer auto’s op 3-fasen zullen laden en dat de gemiddelde accucapaciteit ook blijft groeien. Een laadstation met 3-fase aansluiting is dus ook een slimme keuze voor de toekomst.

Met zo’n laadcapaciteit is het verstandig om te kijken naar het totale stroomverbruik in huis. Dat kan met een additionele load balancingmodule waarin het laadvermogen dynamisch wordt afgestemd op het overige verbruik in huis.

EVBox laadpaal voor thuis

EVBox Elvi laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules om uw stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.