Oplaadpalen komen steeds meer terug in het straatbeeld. Dit komt door de groeiende markt van elektrische auto’s in Nederland en bij een groeiend aantal elektrische auto’s hoort een groeiend aantal oplaadpunten. Wat is er nou beter dan zo’n oplaadpunt bij uw huis door middel van een oplaadpaal? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw elektrische auto altijd voldoende opgeladen is. Bij Laadkompas adviseren wij u welke oplaadpaal het beste bij uw persoonlijke voorkeuren past. Lees hier meer over oplaadpalen of vraag direct uw offerte aan.

Oplaadpunt aan huis

Een oplaadpunt aan huis brengt veel gemakken met zich mee. U kunt elke ochtend met een volle accu vertrekken zodat u niet bang hoeft te zijn dat u halverwege uw rit stil komt te staan. Daarnaast zorgt het er ook voor dat u goedkoper kan opladen dan wanneer u bij oplaadpalen langs de snelweg moet opladen.

laadpaal auto

Zakelijke oplaadpaal

Een zakelijke oplaadpaal als ondernemer biedt u meerdere voordelen. Zo verleent u een extra dienst aan uw werknemers en klanten die elektrisch rijden, dit geeft een goed voorbeeld. Door de voordelen die er zijn betreft bijtelling en het groeiende aanbod, zullen ook steeds meer lease auto’s elektrisch worden. Het hebben van een of meerdere oplaadpalen zorgt ervoor dat u ook uw werknemers stimuleert om elektrisch te rijden.

Laadpaal elektrische auto kopen

Als u een laadpaal voor uw elektrische auto gaat kopen zijn er meerdere factoren waar u rekening mee dient te houden. Het is lastig om zomaar een laadpaal te kopen. Bij Laadkompas weten wij precies op welke factoren we per situatie moeten letten. Door middel van een korte vragenlijst wordt het voor ons duidelijk waar we voor u op moeten letten. Aan de hand de u gestelde eisen zoeken wij de beste drie laadpalen uit.

Elektrische laadpaal vergelijken

Oplaadpaal kopen

Als u als ondernemer een oplaadpaal gaat kopen komt u in aanmerking voor meerdere soorten subsidies. De subsidies die u kunt krijgen voor elektrische auto’s plug-in hybride auto’s en oplaadpalen zijn: Milieu Investeringsaftrek (MIA), Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Per subsidieregeling verschilt het percentage dat voordeel biedt. Daarnaast verschilt ook de minimale investering per subsidie.

Voor particulieren zijn er momenteel helaas geen landelijke subsidies. Er zijn wel verschillende gemeentes die subsidies en financiële tegemoetkomingen in het leven hebben geroepen om het aankopen van oplaadpalen te stimuleren. Tegenwoordig zijn er wel steeds minder gemeentes die regelingen en subsidies hebben voor oplaadpalen op eigen terrein. Steeds meer gemeentes zijn aan het investeren in openbare laadpalen waar iedereen bij kan.

Oplaadpalen via Laadkompas

Nu denkt u misschien dat u gemakkelijk zelf de beste oplaadpalen kan uitzoeken en deze kan bestellen. Maar wanneer u oplaadpalen via Laadkompas wil kopen dan zoeken wij de beste drie voor uw situatie uit. Het aanbod is immens en bestaat ook uit veel laadpalen die niet van goede kwaliteit zijn. Bij Laadkompas leveren we alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak en geven we onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen. Wij geven een transparant overzicht van de mogelijkheden plus de laagste prijs garantie. Mocht u nog vragen hebben dan staan we elke werkdag van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00 voor u klaar om u telefonisch te woord te staan.

Vergelijk nu

laadpaal auto kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw elektrische laadpaal.
Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen