Laden met een oplaadpaal.

Een oplaadpaal of ‘laadpaal’ is een apparaat waarmee een elektrische auto wordt opgeladen. Thuis of op bedrijfslocatie.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Uw eigen, vrije oplaadpunt.

Een oplaadpaal of ‘laadpaal’ is een apparaat waarmee een elektrische auto wordt opgeladen. De palen staan zowel op publieke locaties als privéterrein en zijn met een behoorlijke opmars bezig. Vooral de laadpalen voor thuislocatie komen steeds meer terug in het straatbeeld. Dit komt door het groeiende aantal elektrische auto’s in Nederland en de wens om die onafhankelijk te kunnen laden, door het groeiende aantal elektrische auto’s kunnen de publieke laadpunten namelijk nogal druk zijn.

Met een eigen oplaadpunt aan huis bent u verzekerd van plek en kunt u ’s-avonds meteen laden. De volgende dag begint met een volle accu! Bijkomend voordeel is dat u thuis tegen het laagste stroomtarief laadt, de prijzen op de publieke punten zijn een stuk hoger. Interesse gekregen? Dan is het zaak om te kijken welke oplaadpaal het beste bij uw persoonlijke wensen past. Onze ev-experts voorzien u graag van advies.

Bekijk meer over laadpaal kosten thuis Advies bij uw situatie

 

Een geschikte oplaadpaal kopen.

Wanneer u een eigen oplaadpaal gaat kopen, is het verstandig met een aantal zaken rekening te houden. Om te beginnen, komen ondernemers in aanmerking voor verschillende subsidies. Dat zijn voor elektrische auto’s en (plug-in) hybrides momenteel deze: de Milieu Investerings-aftrek (MIA), de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL) en de Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA). Per subsidieregeling verschilt het voordeel, net als de minimale investering die vereist is. Voor particulieren zijn er momenteel geen landelijke subsidies.

Een andere factor om te overwegen is in hoeverre u gebruik wil maken van alle technische mogelijkheden. Dat worden er steeds meer en de prijzen kunnen hierdoor ook behoorlijk oplopen. Het grootste verschil zit tussen offline oplaadpalen die uw auto opladen zonder verdere functies en de ‘slimme’ modellen die veel functies bieden als online declaraties e.d. Bepaal goed wat u echt nodig heeft.

Alles over subsidies

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Goede zet: een laadpaal op de zaak.

Een zakelijke oplaadpaal biedt ondernemers meerdere voordelen. In een tijd waarin steeds meer mensen elektrisch rijden, is het een fijne service voor uw werknemers en bezoekers. Met een oplaadpunt kan iedereen uw bedrijfslocatie bezoeken zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege accu – ook wel ‘laadstress’ genoemd. Daarbij is het ook een sympathieke vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), waarin u door een kleine investering laat zien betrokken te zijn bij duurzaamheid en klimaat.

Tevens zien wij dat er door de groeiende populariteit ook steeds meer leaseauto’s elektrisch zijn. Dit lijkt een voorwaartse trend waarin slimme functies ook nog eens veel voordelen bieden voor werkgevers; automatische declaraties, laadparken tot wel 100 punten en zelfs een verdienmodel door eigen tarieven in te stellen voor gastgebruik. Al met al een goede zet voor uw zaak.

Advies aanvragen

Een oplaadpaal kiezen bij uw wensen.

Anno 2021 is het aanbod van oplaadpalen immens en laat de kwaliteit helaas soms te wensen over, een indirect gevolg van de populariteit die maar blijft stijgen. Daarom heeft Laadkompas na uitvoerig onderzoek gekozen voor een selectie van 5 A-merken waarmee wij werken. Hierbinnen zijn de mogelijkheden nog steeds erg divers en is het een uitdaging de juiste laadpaal te vinden bij uw specifieke wensen. Bij Laadkompas begrijpen wij dit heel goed en hebben we de bedrijfsvoering zo ingericht dat adviseren er een belangrijk onderdeel van is. Wanneer u uw situatie aan ons schetst, dan kunnen wij bijvoorbeeld een selectie van 3 laadstations aan u voorleggen om te vergelijken. Tegelijkertijd denken we graag over subsidies en andere manieren om u van dienst te zijn. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies!

Bekijk meer over laadpaal installatie thuis Ik wil advies

Oplaadpalen

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig uw kosten met uw werknemer of leasemaatschappij.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.