Subsidie voor uw laadpaal thuis?

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor elektrisch rijden. Laadkompas kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden.

Advies over mogelijke subsidies? Wij helpen u graag.

Is er subsidie voor mijn laadpaal thuis?

De overheid stimuleert elektrisch rijden en heeft daarom verschillende subsidies beschikbaar gesteld. Bij een laadpaal thuis zijn dit vooral fiscale voordelen voor ondernemers. Om te bepalen of je in aanmerking komt voor subsidie is het dus vooral belangrijk of je een eigen bedrijf hebt en of je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

  • Het totale investeringsbedrag is hoger dan €2.500,-
  • De laadpaal wordt geplaatst op bedrijfsterrein.
  • De laadpaal wordt gebruikt voor eigen auto’s (waaronder leaseauto’s)

Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan zijn er verschillende regelingen van toepassing zoals de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Meer informatie hierover vindt u op onze pagina voor zakelijke rijders. Particuliere rijders kunnen aanspraak maken op een andere subsidie, namelijk in de aanschaf van een elektrische auto. Deze kunnen maandelijks verandert worden, bekijk daarom altijd de RVO site voor de laatste updates.

Ruime subsidie voor elektrische auto’s particulieren.

Nog niet eerder werden er zoveel nieuwe modellen gepresenteerd en er was goed nieuws voor de particuliere rijder. Vanaf 1 juli is er namelijk subsidie beschikbaar voor de aanschaf van een (100%) elektrische auto. Dit gaat dan om €4000,- voor een nieuw model middenklasser (€12.000,- tot €45.000,-) en €2000,- voor een tweedehands. Mocht er nog enige twijfel zijn geweest, dan is nu het juiste  moment!

Bij een overgang naar elektrische rijden hoort natuurlijk ook elektrisch laden en we staan graag klaar om u hierin te adviseren. Bedenk goed dat er enige levertijd aan een laadpaal is verbonden, doe dit dus vooral tijdig.

Bekijk meer over laadpaal installatie Neem alvast contact op voor een vrijblijvend advies

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Meer weten over uw laadsituatie?

Neem contact en u ontvangt van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Ik wil advies

Meer weten over subsidie?

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.