De Plugsurfing laadpas

Groot laadnetwerk in heel Europa

Gratis laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Wat kun je met de Plugsurfing laadpas?

Met de Plugsurfing laadpas kun je je elektrische auto opladen bij laadstations in heel Europa. Je kunt terecht bij meer dan 550.000 laadpalen in 27 Europese landen. De laadpas kun je bestellen en activeren met de app van Plugsurfing of in je persoonlijke account op de website. Het duurt 10 tot 15 werkdagen voordat je de pas in huis hebt. Plugsurfing biedt alleen een laadpas zonder abonnement aan.

*Tijdelijke actie bij Laadkompas: nu gratis een abonnement van zes maanden als je een laadpas aanvraagt (normaal € 3,95 excl. btw per maand).

Wat kost een Plugsurfing laadpas?

De Plugsurfing laadpas kost eenmalig € 9,95. Je betaalt geen starttarief per laadsessie, maar alleen een bedrag per kilowattuur (kWh) dat je oplaadt. Hier komt ook nog 10% aan roamingkosten bij. Het exacte kWh-tarief verschilt per laadpaal en hangt af van de aanbieder. De actuele prijzen kun je vinden in de app. Plugsurfing heeft geen eigen laadpalen waar je een voordeliger tarief betaalt.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag je laadpas in twee stappen aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen één werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Plugsurfing laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de laadpas van Plugsurfing en die van Laadkompas:

  • Het aanvragen van de laadpas van Laadkompas, is helemaal gratis. Bij Plugsurfing betaal je € 9,95, waarmee dit vergeleken bij andere aanbieders een van de duurdere laadpassen is.
  • Bij Plugsurfing betaal je geen starttarief per laadsessie. Bij Laadkompas is dat er wel (€ 0,39 excl. btw). Wel betaal je bij Plugsurfing nog 10% extra per kWh dat je oplaadt.
  • Plugsurfing biedt geen abonnement aan. Bij Laadkompas kun je wel een abonnement afsluiten voor € 3,95 per maand (excl. btw).
  • Beide laadpassen hebben een groot netwerk aan laadstations waar je terecht kunt, zowel in Nederland als in andere Europese landen.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de Plugsurfing laadpas aan te schaffen? De laadpas van Laadkompas (daarnaast) aanschaffen is ook een goede optie. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Wat is Plugsurfing? Pijl

Plugsurfing is een aanbieder van laadpassen die in heel Europa actief is. Met hun laadpas, of sleutelhanger, kun je bij meer dan 550.000 laadpalen terecht. Het bedrijf bestaat sinds 2012.

Hoe werkt laden met Plugsurfing? Pijl

Laden met Plugsurfing gaat via de app. Je vindt daar de dichtstbijzijnde laadpaal en kunt met de app de laadsessie starten en afsluiten. Je kunt ook gewoon naar de laadpaal rijden en daar je laadpas scannen om te beginnen met opladen.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Onze slimme app geeft eenvoudig inzicht in je laadkosten. Je krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer je wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.