Engie laadpaal: informatie & prijs

Bij energieleverancier Engie kun je terecht voor een laadpaal thuis. Dit doen ze in samenwerking met partner 50five. Engie biedt in totaal vijf laadpalen aan van verschillende merken.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Wat kost een laadpaal bij Engie?

Engie werkt niet met vaste prijzen voor de laadpalen. Je kunt een offerte op maat aanvragen. De uiteindelijke prijs hangt ook af van je persoonlijke wensen en de exacte (installatie)werkzaamheden die moeten gebeuren. De kosten van een laadpaal, inclusief installatie, liggen meestal tussen de € 1.500 en € 2.000.

Laadpaal via Laadkompas
Bij Laadkompas kun je ook een laadpaal voor thuis aanvragen. De kosten daarvan komen redelijk overeen met wat je voor een laadpaal bij Engie betaalt. Meer over de kosten van een laadpaal via Laadkompas, vind je op deze pagina.

Welke laadpalen biedt Engie aan?

Engie biedt vijf verschillende laadpalen voor bij je thuis aan:

Eve Single Pro-line: een compacte laadpaal van de Nederlandse fabrikant Alfen met meerdere slimme functies en een modern navigatiescherm.
Zaptec Go: een van de veiligste laadpalen op de markt van het Noorse Zaptec. Ook dit is een compact en gebruiksvriendelijk laadstation.
Wallbox Pulsar Plus: een laadstation met flexibele laadsnelheid. Met wifi of bluetooth kun je verbinding maken met een app waarin alle laadgegevens staan.
Wallbox Copper SB: een slimme laadpaal met onder meer de mogelijkheid heeft om je auto op te laden met de energie van je zonnepanelen.
EVBox Elvi: een modulaire laadpaal, waardoor het makkelijk is om onderdelen te vervangen.

Welke laadpaal je nodig hebt, hangt onder meer van het type auto en hoe je de laadpaal gaat gebruiken. Ook je budget speelt uiteraard een rol. Engie kan hier eventueel advies in geven.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Hoe gaat de installatie van een Engie laadpaal?

Na het versturen van de aanvraag voor je laadpaal thuis, ontvang je een persoonlijk advies en offerte. Een medewerker van Engie neemt het aanbod ook telefonisch met je door. Is alles duidelijk en ga je akkoord met aanbod? Dan plant 50five een afspraak met je in om het laadstation te installeren.

De installatie zelf duurt meestal een paar uur. Dat gaat om het plaatsen en testen van de laadpaal zelf, maar ook eventuele graafwerkzaamheden of aanpassingen aan de meterkast.

Gratis laadpas aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke laadpas heb ik nodig voor een Engie laadpaal? Pijl

Voor de Engie laadpaal bij je thuis heb je geen laadpas nodig om op te laden. Bij sommige laadpassen is het wel mogelijk om een laadpas te koppelen, bijvoorbeeld om laadkosten te registeren en te 0verrekenen met je werkgever. Dat kan ook met de laadpas van Laadkompas.

Heeft Engie ook een laadpas? Pijl

Engie heeft ook een eigen laadpas. Deze wordt, net als de laadpaal, ook beheerd door 50five.

Engie laadpaal

Verrekenen Direct besparen

Thuis laden ruim 40% goedkoper dan publieke laadpaal.

Balancing Overzicht via app

Alle laadpalen in Nederland en het buitenland in de InCharge-app.

Thuis / prive Laadoplossing op maat

Voor huishoudens, bedrijven en openbare locaties.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.