De Engie laadpas

De Engie laadpas wordt beheerd door e-mobility bedrijf 50five.

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat kun je met de Engie laadpas?

Met de Engie laadpas van 50five kun je in Nederland bij ruim 37.000 laadpalen je elektrische auto opladen. En ook in de rest van Europa heeft de Engie laadpas een goede dekking met ongeveer 420.000 laadpalen.

50five biedt de laadpas alleen aan als je ook een laadpaal koopt en laat installeren. Je kunt de pas dus niet los aanvragen. Bij Laadkompas kun je wel een losse laadpas aanvragen.

Wat kost een Engie laadpas?

Hoeveel het gebruiken van de Engie laadpas kost, hangt af van de laadpaal waar je je auto oplaadt. 50five maakt voor de tarieven onderscheid tussen laadpalen binnen en buiten het netwerk. Laden bij een laadpaal binnen het 50five laadnetwerk, kost € 0,30 (excl. btw) per laadsessie plus een opslag van € 0,02 (excl. btw) op het tarief per kWh dat de laadpaal rekent.

Wil je je elektrische auto opladen bij een laadpaal buiten het 50five netwerk? Dan gelden er geen vaste tarieven. 50five heeft met deze aanbieders namelijk geen prijsafspraken gemaakt. Hoeveel je dan betaalt, kan per laadpaal (flink) verschillen. Met de 50five app kun je zien welke laadpalen binnen en buiten het netwerk vallen en waar je dus het goedkoopst kunt laden.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Engie laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de Engie laadpas en die van Laadkompas:

  • Bij Engie betaal je een bedrag van € 0,30 per laadsessie bij een laadpaal binnen het eigen netwerk, plus € 0,02 per kWh dat de laadpaal rekent. Iets goedkoper dan bij Laadkompas (€ 0,39), maar dat vaste tarief geldt wel de openbare laadpalen van alle aanbieders.
  • Engie biedt alleen een laadpas zonder abonnement aan. Bij Laadkompas kun je wel een abonnement afsluiten voor € 3,95 per maand. Dat is voordeliger als je meer dan tien keer per maand laadt.
  • Het aantal laadpunten waar je terecht kunt is met beide laadpassen ongeveer gelijk: je kunt in Nederland bij alle laadpalen terecht en in het buitenland ook bij een groot deel. Wel is de laadpas van Engie duurder als je laadt bij een laadpaal buiten het 50five netwerk.

Veelgestelde vragen Engie laadpas

Biedt Engie nog een eigen laadpas aan? Pijl

Nee, Engie is gestopt met het aanbieden van een laadpas. De Engie laadpas wordt nu beheerd door een bedrijf dat zich volledig richt op e-mobility: 50five.

Waar kan ik de Engie laadpas aanvragen? Pijl

Je kunt de Engie laadpas (nog) niet los aanvragen. Je ontvangt de pas alleen als je ook een laadpaal bij 50five koopt (inclusief installatie).

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.