De Vandebron laadpas

Laadpas van energieleverancier Vandebron voor Nederland en Europa

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat kun je met de Vandebron laadpas?

Energieleverancier Vandebron biedt een laadpas aan voor in Nederland en Europa. Hiermee kun je je elektrische auto opladen bij meer dan 300.000 laadpunten. Bij de Vandebron laadpas sluit je altijd een abonnement af voor een vast bedrag per maand. Daarnaast kun je gebruikmaken van de Vandebron EV-app, waarin je een overzicht ziet van alle laadpalen in de buurt met bijbehorende laadtarieven.

*Tijdelijke actie bij Laadkompas: nu gratis een abonnement van zes maanden als je een laadpas aanvraagt (normaal € 3,95 excl. btw per maand).

Wat kost een Vandebron laadpas?

De Vandebron laadpas kun je gratis aanvragen. Voor het abonnement betaal je € 3,50 (excl. btw) per maand. Heb je ook een energiecontract bij Vandebron? Dan kost de laadpas € 1,50 (excl. btw) per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt de laadpas niet zonder abonnement aanvragen.

Naast de abonnementskosten, betaal je het laadtarief per kilowattuur (kWh) dat de aanbieder van de laadpaal rekent. Vandebron rekent geen starttarief per laadsessie.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Vandebron laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de Vandebron laadpas en de laadpas van Laadkompas:

  • Bij Vandebron kun je alleen een laadpas met abonnement afsluiten. Bij Laadkompas kun je ook kiezen voor een laadpas zonder abonnement. Je betaalt dan alleen bij gebruik van de pas.
  • Bij Vandebron betaal je geen starttarief per laadsessie. Bij Laadkompas is dit wel het geval: een vast tarief van € 0,39.
  • De toegang tot laadpunten is met beide laadpassen ongeveer gelijk: je kunt zowel in Nederland als over de grens bij een groot deel van de laadpalen terecht.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de Vandebron laadpas aan te schaffen? De laadpas van Laadkompas (daarnaast) aanschaffen is ook een goede optie. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen Vandebron laadpas

Wat kost laden bij Vandebron? Pijl

Bij Vandebron betaal je € 3,50 (excl. btw) per maand voor laden. Daarnaast betaal je het tarief per kWh van de laadpaalaanbieder, wat meestal rond de € 0,50 ligt. Je betaalt met de Vandebron laadpas geen extra starttarief.

Wie is de eigenaar van Vandebron? Pijl

Vandebron is onderdeel van Essent, een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf biedt energiecontracten aan, en daarnaast onder meer ook laadpassen en laadpalen.

Heeft Vandebron ook een app? Pijl

Ja, Vandebron heeft een app voor elektrisch rijden: de Vandebron EV-app. Hiermee kun je onder meer zien welke laadpalen in de buurt zijn. Ook zie je de actuele tarieven van deze laadpalen.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.