Een Wallbox laadpaal

Wallbox combineert hightech laden met simpel gebruiksgemak.

Uw persoonlijke Wallbox vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke Wallbox vergelijking ontvangen?

De simpele klasse van de Wallbox laadpalen.

Wallbox is een Spaans bedrijf dat sinds 2015 compacte laadpalen fabriceert voor aan de muur. De producten onderscheiden zich door hightech toepassingen te com-bineren met simpel gebruiksgemak, met name voor thuis-gebruik. Zo is de laadsnelheid bijvoorbeeld flexibel tot het hoogste vermogen van 22 kW, terwijl de laadstatus met één oogopslag helder is.

Het doel van Wallbox is om de ervaring van elektrisch laden hiermee even laagdrempelig te maken als tanken. Wij vinden dat zij goed op weg zijn met de Pulsar Plus als populaire voortrekker.

Wallbox laadpaal Wallbox productpagina

Groener laden binnen handbereik

Eco-Smart is een ingebouwde slimme functie die het mogelijk maakt om op te laden met groene energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen (load balancing is hierbij vereist). Speciaal ontworpen om de beste laadervaring te bieden en energiekosten te verlagen. Om functie te gebruiken is een compatible energiemeter een vereiste.

De Eco-Smart functie biedt twee verschillende standen. De “Full green stand” zorgt ervoor dat er voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om de elektrische auto van stroom te voorzien op het moment dat je wilt beginnen met opladen. Elke laadbeurt is dus 100% groene stroom. De “Eco-stand” zorgt ervoor dat je zo min mogelijk energie afkomstig van het net gebruikt.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Thuis laden met de Pulsar Plus en Copper SB.

Wallbox biedt twee laadstations die zeer geschikt zijn voor thuisgebruik, de Copper SB en de Pulsar Plus. De insteek die hightech handzaam maakt komt ook hierin tot volle uiting. Feitelijk bieden deze modellen een best-of van de moderne laadtechniek zoals online inzicht in verbruik, flexibele laadsnelheid tot het hoogste vermogen en een optionele load balancing-module om overbelasting tegen te gaan. Groot voordeel van Wallbox is dat voor deze diensten geen abonnement benodigd is.

Beide modellen bieden een autorisatiefunctie om misbruik tegen te gaan; de Pulsar Plus in de app en de Copper SB met een RFID-kaart. Tevens hebben de laadstations van Wallbox ook een kenmerkend nadeel, ze bieden (nog) geen mogelijkheid tot automatische declaratie. Dit wordt wel verwacht als toekomstige update.

Bekijk meer over laadpaal installatie Ik wil advies

Wallbox denkt mee met uw bedrijf.

Wallbox denkt graag mee met bedrijven, overheden en overige instanties door toepasselijke laadstations te ontwikkelen met slimme functionaliteiten. De Commander 2 is het nieuwste model in deze lijn dat opvalt door een mooi touchscreen, beschermd door een robuuste glaslaag. De lader is zo ingericht dat meerdere gebruikers ervan gebruik kunnen maken, allemaal in hun gepersonaliseerde voorkeuren. Autorisatie gaat veilig met een pincode of RFID-toegang, die handig kan worden gecombineerd met de toegang tot een bedrijfspand. Ook voor huishoudens met meerdere gebruikers is het zeer praktisch.

Ondanks deze praktische toepassingen is de Commander 2 niet ons gangbare advies voor bedrijfsoplossingen, omdat de mogelijkheid tot automatische declaratie (nog) ontbreekt.

Bekijk meer over laadpaal installatie Advies over bedrijfstoepassingen

Uw Wallbox laadpaal veilig laten installeren?

Als u heeft gekozen voor een Wallbox laadstation, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen in de meterkast.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

De Wallbox laadstations

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules om het stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.