Wallbox Pulsar Max

883,30

vandaag besteld, morgen in huis
Expert
Wat onze expert zegt
 • Robuuste behuizing
 • Vernieuwde chip
 • Laden op zonnepanelen
 • Alleen leverbaar met vaste kabel
 • Automatisch verrekenen niet mogelijk
Alle productinformatie Stel uw vraag
 • Klanten geven Laadkompas een 9,2
 • Laagste prijsgarantie
 • Vast aanspreekpunt van A tot Z

Productinformatie

Omschrijving

De Wallbox Pulsar Max 22 kW is een unieke, compacte en intelligente oplader voor elektrische voertuigen, die zich gemakkelijk laat aanpassen aan elke thuis- of zakelijke installatie. Met zijn robuuste behuizing en geavanceerde chip is de Wallbox Pulsar Max ‘de grotere broer’ van de Pulsar Plus en klaar voor de toekomst. Beheer van de oplader kan moeiteloos plaatsvinden via de gebruiksvriendelijke Wallbox-app, de myWallbox-portal, wifi of Bluetooth-connectiviteit.

Krachtig laadstation

Dit slimme laadstation is geschikt voor het opladen van uw auto met maximaal 3x16A (11 kW) of 3x32A (22 kW). U kunt de laadsterkte instellen tussen 6A en 32A, waardoor het geschikt is voor elke netaansluiting. Het ondersteunt zowel 1-fase als 3-fase laden en is compatibel met verschillende elektriciteitsaansluitingen.

Voordelen van de Wallbox Pulsar Max:

 • Geen abonnement vereist voor laadpunt management en app diensten.
 • Inclusief vaste Type 2 laadkabel.
 • Verbinding via Wi-Fi en Bluetooth.
 • Connectiviteit via de Wallbox app.
 • Lagere installatiekosten door geïntegreerde DC-detectie.
 • Mogelijkheid tot uitbreiding met Dynamic Load Balancing.

Met de Wallbox Pulsar Max kunt u iedere elektrische auto opladen.

Laden op zonnepanelen

Natuurlijk is het sterk aanbevolen om uw elektrische auto op te laden met behulp van uw zonnepanelen. Wallbox maakt dit nog gemakkelijker, omdat uw oplaadstation gebruikmaakt van een load balancing module dat de binnenkomende zonne-energie detecteert.

Eco-Smart is een ingebouwde slimme functie die het mogelijk maakt om op te laden met groene energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen. Speciaal ontworpen om de beste laadervaring te bieden en energiekosten te verlagen. Om deze functie te gebruiken is load balancing een vereiste.

De Eco-Smart functie biedt twee verschillende standen. De “Full green stand” zorgt ervoor dat er voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om de elektrische auto van stroom te voorzien op het moment dat je wilt beginnen met opladen. Elke laadbeurt is dus 100% groene stroom. De “Eco-stand” zorgt ervoor dat je zo min mogelijk energie afkomstig van het net gebruikt.

De Wallbox App & portal

Stel uw Wallbox Pulsar Max perfect in met behulp van het MyWallbox-portal. Via de gebruiksvriendelijke mobiele app of webportal kunt u eenvoudig de configuratie, monitoring en het beheer van uw Wallbox Pulsar Max regelen. Blijf altijd op de hoogte van real-time informatie over verbruik, oplaadtijd en energiekosten. Pas het laadvermogen aan naar uw wensen en vergrendel (en ontgrendel) het laadstation om elk vorm van misbruik te voorkomen.

Met de handige Wallbox-app voor uw smartphone of tablet heeft u volledige controle over uw Wallbox Pulsar Max. Stel de laadstand gemakkelijk in, vergrendel en ontgrendel het laadstation, plan laadsessies in op basis van de energieprijs en nog veel meer. Beheer uw laadervaring moeiteloos en geniet van de vele handige functies die de app biedt.

Over Wallbox

Wallbox is een Spaans bedrijf dat sinds 2015 compacte laadstations fabriceert voor aan de muur. Vandaar ook de naam, de focus ligt echt op wandstations. De producten onderscheiden zich door hightech toepassingen te combineren met simpel gebruiksgemak, met name voor thuisgebruik. Zo is de laadsnelheid van de stations nu flexibel tot het hoogste vermogen van 22 kW, terwijl de laadstatus met één oogopslag helder is.

Het doel van Wallbox is om hiermee de ervaring van elektrisch laden even laagdrempelig te maken als tanken.

Meer tonen

Specificaties

Fase 3
Ampere 32 ampere
Contactdoos Type 2
IP-waarde IP54, IK10
Statusweergave Led ring
Hoogte (mm) 198
Breedte (mm) 201
Diepte (mm) 99
Materiaal Kunststof
Internet aansluiting WiFi
RFID reader Nee
Minimum temp -25
Maximum temp 50
Luchtdrukbereik 860 hPa tot 1060 hPa
Vochtigheidsgraad 5% tot 95%
Minimale laadcapaciteit 3,7kW
Maximale laadcapaciteit 22kW
Meer tonen

Installatie

Laadkompas werkt altijd met gecertificeerde installateurs die uw installatie graag in orde maken. Hierbij geldt een laagsteprijsgarantie waardoor u verzekerd bent van de beste, de veiligste én goedkoopste installatie van uw laadpaal. De kosten van een basis laadpaal installatie zijn bij Laadkompas €295,- (excl. BTW). In een basisinstallatie zit het volgende:

 • Installatie op locatie in heel Nederland
 • Arbeidsloon
 • Klein materiaal 
 • Wand/paal montage

Bekijk van te voren of uw installatie kosten binnen het basispakket vallen, of kies voor een ander installatiepakket. Mocht er meerwerk voor uw installatie benodigd zijn, dan worden deze kosten achteraf door Laadkompas aan u conform het meer werkoverzicht gefactureerd.

Meer tonen
 • Actief sinds 2015
 • 100% onafhankelijk
 • Tot wel 40% besparen

Onze klanten geven ons een 9.2

Op basis van 542 beoordelingen

SterSterSterSterSter

Fijne mensen en netjes gewerkt!

Nette mensen en ze hebben prima werk geerkt en netjes opgeleverd

Richard , Oss 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Prettig contact en behulpzaam waar nodig.

Snelle plaatsing en prettige monteur. Vragen werden direct beantwoord, ik kreeg direct een offerte en de Wallbox hing een week later aan de muur….Voor een (lastige) softwarematige vraag werd ik doorgestuurd naar de firma Wallbox, die mij ook uitstekend en…

hans blom , Pijnacker 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

TOP

Dino was zeer beleefd en kundig. Topwerk geleverd

Jack , Prinsenbeek 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Geweldige ondersteuning

Het advies voor de keuze van een laadpunt was helder en op maat. De monteur heeft vervolgens goed meegedacht over de plaatsing en uitleg gegeven over de werking van het laadpunt. Al met al prima service!

Harald , Dronten 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Goed meegedacht en heldere communicatie

Het advies voor de keuze van een laadpunt was helder en op maat. De monteur heeft vervolgens goed meegedacht over de plaatsing en uitleg gegeven over de werking van het laadpunt. Al met al prima service!

Harald , Dronten 7 september 2022
Basis € 365,95 Pakket 1 € 719,95 Pakket 2 € 840,95
Laadpaal aansluiten en installeren
Arbeidsloon, voorrijkosten, montage & klein materiaal
Aardlekautomaat, uitbreiding groepenkast, installatie load balancing
Tot en met 10 meter voedingskabel en signaalkabel
Grond- en opbouwwerk t/m 5 meter
test
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.