Tesla Model 3 Long Range Dual Motor

Tesla geldt als pionier in elektrisch rijden en brak in 2019 door met de Model 3 als meest verkochte auto in Nederland.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Laden van uw Tesla Model 3 Long Range Dual Motor.

Tesla staat bekend als de grote pionier op het gebied van elektrische auto’s en beleefde in 2019 een piekjaar. De Model 3 werd namelijk de meest verkochte auto in Nederland, niet-elektrisch meegerekend! Dat betekende zowel een doorbraak voor het bedrijf als elektrisch rijden in Nederland met een groeiende vraag naar passende laadstations als gevolg. Maar welke laadpaal past er nou goed bij een Tesla?

Voor alle Tesla Model 3 Long Range Dual Motor zijn de 11 kW-laadstations het meest geschikt. Dat is namelijk het maximale laadvermogen dat wordt gehaald met de accu. Of dit ook mogelijk is met uw meterkast is daarin een belangrijke vraag. Wij helpen u graag in dit proces en denken ook graag mee over financieel haalbare oplossingen voor leaserijders.

Meer over laadpaal thuis kopen Advies aanvragen

Optimaal laden van uw Tesla Long Range Dual Motor.

Tesla loopt voorop als het gaat om technologische innovatie en wat betreft laden is dat precies zo. Alle Tesla’s kunnen laden op krachtstroom door de 3-fase-aansluiting wat maakt dat de laadsnelheid van de Model 3 Long Range Dual Motor nu 11 kW is. Dat is een hoge laadsnelheid waarbij de accu met zo’n 7 uur vol is.

Met deze laadcapaciteit is het wel belangrijk te kijken naar het totale stroomverbruik van een huishouding. Dit kan met een dynamic load balancing-module waarin het laadvermogen steeds wordt afgestemd op het overige verbruik in huis. Hierdoor wordt het netwerk nooit overbelast en wordt er altijd geladen op de maximaal beschikbare snelheid.

De Model 3 Long Range Dual Motor biedt tevens de mogelijkheid om het laadvermogen van de accu zelf aan te passen. Dit maakt het mogelijk om te laden op alle snelheden en dus alle laadstations, zelfs offline modellen. Een extra stuk vrijheid en flexibiliteit qua laden.

advies laadpaal voor tesla Advies voor uw Tesla

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een veilige installatie van uw laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Tesla, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Installatie advies

Tesla Model 3 Long Range Dual Motor

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom thuis. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.