Een laadpaal voor uw Skoda.

Skoda wordt elektrisch en heeft na de CITIGOe voor de stad nu ook een indrukwekkende SUV op de markt: de Enyac.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal bij de Skoda CITIGOe iV?

Zoals de naam aangeeft is de CITIGOe een echte stadsauto: klein, pittig en nu dus ook elektrisch als iV. Net als zijn brandstofvoorganger is het een populaire auto, niet in de laatste plaats omdat het één van de goedkoopste ev’s is. De aanschafprijs ligt rond de 23k en er zijn al lease-opties vanaf €250,- per maand. Voor dat bedrag is het een verrassend goede auto met een actieradius van 260 km en een 2-fasenlader. Maar welke laadpaal past daar dan bij?

Om de maximale snelheid van de 2-fasen boordlader te halen, adviseren wij een laadstation op 3-fasen. Hiermee kan dan een laadsnelheid van 7,2 kW worden gehaald waarmee de accu in 5,5 uur vol is. Ideaal dus om ’s-avonds in de lader te doen en ’s-ochtends weer door de stad te crossen. De CITIGOe doet haar naam eer aan.

Welke laadpaal bij de Skoda Enyac?

De Enyac zit met haar 4,68 meter in een heel andere hoek als de CITIGOe en kan als SUV worden gezien, de eerste elektrische van Skoda. Het is een ruime 5-zitter met een functionele opzet voor families en tevens comfortabel genoeg voor de zakelijk rijder. In totaal zullen er 5 versies uitkomen die variëren in batterijcapaciteit en aandrijflijn, hierdoor varieert de actieradius ook van 350 tot 500 km. Maar welke laadpaal past hier dan bij?

Wat alle modellen gemeen zullen hebben is een 3-fasen boordlader waarmee een laadsnelheid van 7,2 kW kan worden gehaald. Hiermee is de accu in 8,5 uur weer helemaal vol en wij adviseren dan ook een 3 fasen laadstation om dit te halen, dan blijft de laadtijd binnen één nacht. Ook kunt u voor hetzelfde resultaat een 1-fase laadstation afstellen op 32 Ampère, overleg dit altijd wel goed met de installateur.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een veilige installatie van uw laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Skoda, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Laadpaal installatie

Laadpaal voor Skoda

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.