Laadpaal voor Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander (PHEV) wordt wel als de blauwdruk van de Plug-In Hybrids gezien en is nog altijd erg populair.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal bij de Outlander PHEV?

PHEV staat voor Plug-In Hybrid Electric Vehicle en Mitsubishi was één van de eerste in Nederland met zo’n model op de markt, de Outlander PHEV. Al in 2012 kwam deze op de weg en werd meteen erg populair, vooral omdat het als elektrisch pionier nog op 0% bijtelling kon rekenen. Inmiddels is de elektrische markt veel verder en is er een vernieuwde versie van de Outlander PHEV die nog onverminderd populair is. Als hybride rijdt de auto natuurlijk op een combinatie van benzine en elektriciteit, waarbij de nieuwe uitvoering zo is gemaakt dat de focus eerst op elektrisch ligt en de benzine er gaandeweg bijkomt. En welk laadstation past hier dan bij?

De Outlander PHEV kan op 1-fase laden en haalt een laadsnelheid van 3,7 kW waarmee de accu in 4 uur vol is. Wij adviseren hierbij een 11 kW laadstation te gebruiken, dan kunt u op 3,7 kW laden en bent u flexibel voor gast-gebruik en de toekomst. Er wordt ook gezegd dat dit model met het stopcontact kan worden geladen. Dat klopt, wij raden dit om veiligheidsredenen echter af. Gebruik van het opladen van deze auto een type 1 (stekker) laadkabel, voor nieuwere modellen type 2.

Bekijk meer over laadpaal installatie Laadkabels voor Mitsubishi

Flexibel gebruik van de Outlanders accu.

In het gebruik van de Mitsubishi Outlander is het belangrijk te kijken hoeveel u dagelijks rijdt. De actieradius voor volledig elektrisch rijden bedraagt namelijk 45 km en dat is aardig wat, de gemiddelde Nederlander rijdt namelijk zo’n 32 km per dag. Als uw dagelijkse rijdafstand daarbinnen valt dan kunt u gebruik maken van de Full EV modus, waardoor u 100% elektrisch rijdt zolang er voldoende accu-capaciteit is. Doe dat vervolgens ook in eco-stand en uw actieradius zal aanzienlijk stijgen.

De Outlander PHEV is op die manier dus als een volledig elektrische auto te gebruiken en met een laadtijd van 4 uur ook erg praktisch qua laden. De grote luxe is vervolgens dat u wel de vrijheid heeft om grotere afstanden te rijden als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of voor werk buiten de stad moet zijn. Dan schakelt u over op benzine, iets wat automatisch gebeurt als u boven de 135 km/h rijdt.

Laadpaal aan huis Meer over laadpaal thuis

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke kenmerken heeft de Mitsubishi Outlander PHEV?

De Mitsubishi Outlander PHEV bereikt officieel een afstand van 55 km volledig elektrisch en haalt de 100 km/h in 11 seconden. Een overzicht van de overige kenmerken van Mitsubishi’s Outlander PHEV:

  • Topsnelheid 170 km/u
  • Totaal Vermogen 120 kW (163 pk)
  • Totaal Koppel 332 Nm
  • Accu capaciteit 12 kWh
  • Stekker Type 2 (afhankelijk van het jaar)
  • Locatie laadpoort Rechterzijde – Achter
  • Actieradius Elektrisch 55 km
Advies aanvragen

Laadpaal voor Outlander PHEV

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

 

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.