Tesla laadpas

Laadpas om je Tesla op te laden

Tesla laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Laden met laadpas bij Tesla Supercharger

Wil je je auto opladen bij een laadpaal van Tesla (Tesla Supercharger)? Dit werkt net wat anders dan bij de meeste andere laadstations. Bij een Tesla Supercharger laad je namelijk niet met een laadpas, maar met de Tesla-app. Er zijn enkele laadpassen die je in de app kunt toevoegen en alsnog kunt gebruiken om op te laden. Met de laadpas van Laadkompas werkt dit nu nog niet. We zijn wel in gesprek met Tesla om onze laadpas in de toekomst te kunnen koppelen met een Tesla Supercharger.

Bij bijna alle andere laadpalen werkt onze laadpas wel. Je kunt deze gratis aanvragen en hebt ‘m dan de volgende werkdag in huis. Het is dus zeker de moeite om als Tesla-rijder de laadpas van Laadkompas aan te vragen.

Hoe betaal je je laadsessie bij Tesla?

Bij Tesla is laden zonder laadpas dus de norm. Betalen kan alleen maar via de app. Wanneer je de app downloadt en installeert, kies je een betaalmethode. Dat kan een creditcard zijn, maar betalen kan ook met overboekingsgegevens of Apple Pay. Nadat je een betaalmethode gekozen hebt, kun je de laadsessie bij een Tesla Supercharger vanuit de app starten en wordt de betaling automatisch geregeld.

Eenvoudig een laadpas voor je Tesla aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag in twee stappen je laadpas aan.

2. Ontvangen

Je ontvangt binnen één werkdag je laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer je laadpas en laden maar!

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Met de laadpas van Laadkompas kun je je Tesla niet opladen bij een Tesla Supercharger, maar wel bij duizenden andere laadstations. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Veelgestelde vragen Tesla laadpas

Heeft Tesla een laadpas? Pijl

Tesla heeft geen eigen laadpas. Opladen bij een laadpaal van Tesla gaat namelijk via de Tesla-app. Hiermee start je de laadsessie en regel je de betaling.

Kan je bij Tesla gratis laden? Pijl

Tesla biedt bepaalde programma’s aan waarmee je als abonnee gratis laadtegoed kunt verdienen (Supercharging-tegoed). Hiermee kun je gratis laden bij Tesla. Ook krijg je korting op het laadtarief als je een abonnement afsluit.

Kan je een Tesla opladen bij Fastned? Pijl

Ja, bij een snellader van Fastned kun je een Tesla opladen. In tegenstelling tot bij de Tesla Superchargers, heb je wel een laadpas nodig om bij Fastned te laden.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.