De E-Flux laadpas

Ontwikkeld door Road: een platform om laadpunten en transacties te beheren

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat is de E-Flux laadpas?

Met de E-Flux laadpas kun je je auto opladen bij ruim 300.000 laadpunten. Dat geldt voor publieke laadpalen, maar ook voor snelladers als Fastned en Ionity. De laadpas van E-Flux kun je zowel in Nederland als in het buitenland gebruiken, net als de laadpas van Laadkompas.

Je kunt bij E-Flux kiezen uit twee varianten: betalen per laadbeurt (‘Pay as you charge’) of een abonnement (Orange laadpas abonnement) waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt opladen. Volgens E-Flux kiest het overgrote deel van de klanten voor de abonnementsvorm.

Wat kost de E-Flux laadpas?

Kies je voor Pay as you charge? Dan betaal je € 0,32 per laadsessie, plus het tarief dat de laadpaalaanbieder rekent per kWh dat je oplaadt.

Het Orange laadpas abonnement van E-Flux kost € 3,23 per maand. Daarnaast betaal je eenmalig € 5,- voor het afsluiten van het abonnement. Vervolgens kun je hiermee onbeperkt je auto opladen, en hoef je geen € 0,32 voor iedere laadsessie meer te betalen. Het abonnement van is maandelijks opzegbaar.

Je kunt bij E-Flux ook een zakelijke laadpas kopen. De tarieven daarvoor zijn € 0,26 (excl. btw) per laadsessie voor Pay as you charge of € 2,67 (excl. btw) per maand voor het abonnement.

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de E-Flux laadpas en onze laadpas?

Er zijn een paar verschillen tussen de laadpas van de E-Flux en die van Laadkompas:

  • One laadpas vraag je altijd gratis aan. Bij E-Flux betaal je eenmalig € 5,- als je kiest voor Pay as you charge.
  • Bij E-Flux is het bedrag per laadsessie (€ 0,32 incl. btw) iets goedkoper.
  • Ook het abonnement kost bij E-Flux iets minder: € 3,23 incl. btw ten opzichte van € 3,95 excl. btw bij Laadkompas.
  • Het aanbod aan laadpalen waar je terecht kunt, is bij zowel E-Flux als Laadkompas erg ruim. In Nederland kun je nagenoeg overal terecht. En ook in het buitenland is er een ruim aanbod aan laadstations.

Veelgestelde vragen E-Flux laadpas

Hoe werkt een E-Flux laadpas? Pijl

1. Zoek een laadpaal in de buurt. Met de app van E-Flux kun je kijken waar de dichtstbijzijnde laadpaal is. Je kunt dit ook voorafgaand aan je reis uitzoeken.
2. Stop de laadkabel in je auto en daarna in de laadpaal.
3. Houd de E-Flux laadpas voor de kaartlezer. Vervolgens hoor je een piepsignaal en start de laadsessie.
4. Is je auto opgeladen? Houd dan opnieuw de laadpas voor de lezer. De laadkabel ontgrendelt en je kunt je weg weer vervolgen met een opgeladen auto.

Waar kan ik laden met een E-Flux laadpas? Pijl

Je kunt met de E-Flux laadpas nagenoeg overal in Nederland je auto opladen, zowel bij de publieke laadpalen als bij snelladers als Fastned en Ionity. En ook in het buitenland kun je bij veel laadstations terecht.

Heeft E-Flux de goedkoopste laadpas? Pijl

De laadpas van E-Flux is een van de goedkoopste laadpassen die je kunt krijgen. De kosten per laadsessie en voor een abonnement zijn lager vergeleken met andere aanbieders. Wel betaal je bij E-Flux € 5,- als je een laadpas zonder abonnement aanvraagt. Bij Laadkompas is dit gratis.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.