De Coolblue laadpas

Laadpas van Coolblue; zowel privé als zakelijk te gebruiken.

Gratis laadpas voor uw elektrische auto.
Laadpas
Druppel

Wat kun je met de Coolblue laadpas?

Heb je een laadpaal van Coolblue thuis? Dan ontvang je daar gratis een Coolblue laadpas bij. Deze laadpas werkt net iets anders als de meeste andere laadpassen. Je kunt ‘m namelijk alleen gebruiken als sleutel voor je eigen laadpaal, en niet op andere, openbare laadpalen. Je hebt dan een pas nodig die daar wel voor geschikt is, zoals de laadpas van Laadkompas.*

Wil je met een andere laadpas bij je Coolblue laadpaal opladen? Dan betaal je de stroomprijs per kWh van je energiecontract en daarnaast het starttarief van die aanbieder. Bij de laadpas van Laadkompas is dat € 0,39 per laadsessie (excl. btw). Die kosten kun je vergoed krijgen van Coolblue, maar je hebt dan wel een zakelijk laadpaal pakket nodig. Dit kost € 7,25 per maand. Met dit pakket worden de laadkosten automatisch verrekend.

*Tijdelijke actie bij Laadkompas: nu gratis een abonnement van zes maanden als je een laadpas aanvraagt (normaal € 3,95 excl. btw per maand).

Wat kost een Coolblue laadpas?

De Coolblue laadpas krijg je gratis bij een Coolblue laadpaal. Deze pas gebruik je ook alleen als sleutel voor je eigen laadpaal van Coolblue, en niet voor andere openbare laadpunten. Voor het laden thuis betaal je het stroomtarief wat in je energiecontract staat. Dat ligt meestal rond de € 0,40 per kWh (kilowattuur).

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Wat is het verschil tussen de Coolblue laadpas en onze laadpas?

De laadpas van Coolblue is een ander soort pas dan de laadpas van Laadkompas. Onze laadpas kun je gebruiken om overal in Nederland te laden. De pas van Coolblue is enkel een sleutel voor je eigen laadpaal. Voor andere laadpalen heb je een externe laadpas nodig, bijvoorbeeld onze laadpas.

Acht voordelen laadpas van Laadkompas

Overweeg je de Coolblue laadpas aan te schaffen? De laadpas van Laadkompas (daarnaast) aanschaffen is ook een goede optie. Onze laadpas heeft de volgende voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Altijd gratis aanvragen: geen verzend- of aansluitkosten

Laden tegen de laagste tarieven Vandaag besteld, morgen in huis

Laden tegen de laagste tarieven Bij onze laadpas zonder abonnement betaal je alleen bij gebruik

100% laaddekking binnen Nederland Toegang tot alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

100% onafhankelijk Laadpas voor zakelijk en particulier gebruik

Laden door heel Europa Ook te koppelen aan je laadpaal thuis

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang een maandelijkse factuur met alle laadsessies.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Gratis app met onder meer inzicht in je laadsessies, laadtarieven en laadpalen in de buurt

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.