Laadpaal Zoetermeer

Openbare laadpalen voor elektrische auto's

Persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

100% afhankelijk Bespaar geld en tijd: beantwoord 5 vragen.

Laadpalen Zoetermeer

Op zoek naar een laadpaal in Zoetermeer? Bekijk op de kaart hieronder waar je in Zoetermeer en omgeving een beschikbare elektrische laadpaal vindt. Je ziet ook meteen wat het tarief bij die laadpaal is. Op de locatiekaart laadpalen van de gemeente Zoetermeer vind je ook een overzicht van alle openbare laadpunten in de stad. Hier zie je welke laadpunten er al zijn (groen), welke binnenkort worden geplaatst (geel) en wat een toekomstig laadpunt wordt (blauw).

Meer over laden

Veelgestelde vragen laadpalen Zoetermeer

Hoe vraag je een openbare laadpaal aan in Zoetermeer? Pijl

Via de website laadpaalnodig.nl kun je een publieke laadpaal aanvragen. Daar staan ook alle voorwaarden die de gemeente Zoetermeer stelt. Zo mag er niet binnen een loopafstand van 250 meter van je woning al een laadpunt (in voorbereiding) zijn. En heb je thuis geen mogelijkheid om een eigen laadpaal te plaatsen.

Hoe lang duurt het voor een laadpaal in Zoetermeer wordt geplaatst? Pijl

Als er geen bezwaar wordt gemaakt tegen de plaatsing van een nieuwe laadpaal, duurt het in Zoetermeer ongeveer 3 tot 4 maanden voordat deze wordt geplaatst.

Welke laadpas heb ik nodig voor een laadpaal in Zoetermeer? Pijl

Om te laden bij een laadpaal in Zoetermeer, kun je de laadpas van Laadkompas aanvragen. Je vraagt deze gratis aan en hebt ‘m de volgende dag in huis.

Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.