Shell Recharge | NewMotion | Home Fast

De Home Fast is een budget-oplossing die basic slimme diensten combineert met handzaam gebruik en de hoogste laadsnelheid.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

De Home Fast is een slimme instapmodel.

De Home Fast is een slimme instapmodel om thuis mee te laden. Het laadstation beschikt over een internetverbinding waarmee een aantal basic diensten zoals inzicht in verbruik kunnen worden gebruikt. Dit is echter alleen voor privégebruik toepasselijk, want de gemaakte kosten met dit station worden fiscaal gezien niet geaccepteerd. Dit komt doordat het model geen laadpas en gecertificeerde kWh-meter heeft.

In gebruik is de Home Fast erg handzaam door het Plug & Charge-karakter, wat inhoudt dat er direct kan worden geladen zonder laadpas en toegangsbeveiliging. Dat betekent ook dat andere gebruikers vrij toegang hebben tot uw laadpaal en zonder toestemming kunnen beginnen met laden. Dat kan een voordeel zijn voor uw gasten, maar ook nadeel bij ongewenst gebruik.

Bekijk meer over laadpaal installatie thuis Persoonlijk advies

Flexibel door het hoogste vermogen.

Groot voordeel van de Home Fast is dat deze kan laden tot de hoogste laadsnelheid: 22 kW. Dat is vooral fijn voor eigenaars van een elektrische auto met een 3-fasen boordlader, die kunnen de auto met de Home Fast laden op de hoogst mogelijke snelheid (voor thuis). Hierdoor kunnen zelfs auto’s met de grootste accu’s binnen één nacht worden geladen, een praktische luxe.

Ook biedt het hoge laadvermogen nog een stuk flexibiliteit. Ten eerste is het mogelijk om alle elektrische auto’s ermee te laden op hun gewenste vermogen en ten tweede hoeft u hiermee voorlopig ook geen nieuw station aan te schaffen bij een nieuwe auto. De 3-fasen boordlader is technisch gezien nu de max en met uw 22 kW zit u dan altijd goed. Ook bij een verhuizing.

 

 

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Shell Recharge | Home Fast abonnement.

Om gebruik te maken van de slimme diensten van Shell Recharge is het nodig een abonnement af te sluiten. Hiermee krijgt u inzicht in uw laadsessies en de gemaakte kosten en kunt u alle gegevens eenvoudig exporteren. Ook biedt het de mogelijkheid om uw om laadsessies op afstand te starten dan wel stoppen en kunt u gebruik maken van de 24/7 klantenservice van Shell Recharge. De kosten bedragen €4,- per maand.

De Home Fast biedt hiermee een aantal basisfuncties voor slim gebruik. Voor uitgebreidere mogelijkheden zoals automatisch declareren en een laadpas is er de geavanceerde optie: de Advanced. Mocht u specifieker advies willen hebben m.b.t de verschillen tussen de Home Fast en de Advanced, onze adviseurs helpen u graag met een vrijblijvend advies.

Ik wil advies

Home Fast laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

 

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.