Shell Recharge | NewMotion | Advanced

De Advanced is meest geavanceerde laadstation met slimme functies voor thuisgebruik.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Shell Recharge | NewMotion | best verkochte laadpaal, de Advanced.

De Advanced is de meest verkochte laadpaal voor thuislocaties en met reden! Het slimme laadstation biedt vrijwel alles wat er te wensen valt qua thuisgebruik en tegen een concurrerende prijs. De belangrijkste feature is de ingebouwde kWh-meter om het verbruik bij te houden op een gecertificeerde manier, hiermee kunt u dus uw verbruik automatisch declareren.

Overige data worden bijgehouden door het gebruik van een laadpas. Hierdoor is inzichtelijk hoeveel u laadt en wanneer, door wie en tegen welke prijs. Dit maakt ook dat precies duidelijk is welke laadkosten kunnen worden gedeclareerd, aangevuld met de data van de laadpas op publieke laadpunten. Hiermee is het laadstation uitermate geschikt voor zakelijke (lease)rijders.

Bekijk meer over laadpaal installatie Shell Recharge Advanced Shop

De hoogste snelheid om te laden, 22 kW.

Groot voordeel van de Advanced is dat deze kan laden tot de hoogste laadsnelheid: 22 kW. Dat is vooral fijn voor eigenaars van een elektrische auto met een 3-fasen boordlader, die kunnen de auto met de Advanced laden op de hoogst mogelijke snelheid (voor thuis). Hierdoor kunnen zelfs auto’s met de grootste accu’s binnen één nacht worden geladen, een praktische luxe. Bij auto’s met een lager vermogen past de laadpaal zich erop aan, waardoor de snelheid van uw boordlader leidend is.

Ook biedt het hoge laadvermogen nog een stuk fijne flexibiliteit. Ten eerste is het mogelijk om alle elektrische auto’s ermee te laden op hun betreffende vermogen en ten tweede hoeft u hiermee voorlopig ook geen nieuw station aan te schaffen bij een nieuwe auto. De 3-fasen boordlader is technisch gezien nu de max en met uw 22 kW zit u dan altijd goed. Ook bij een verhuizing.

Bekijk meer over laadpaal installatie Shell Recharge Advanced Shop

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Abonnement voor slimme diensten.

Om gebruik te maken van de slimme diensten van Shell Recharge is het nodig een abonnement af te sluiten. Hiermee krijgt u inzicht in uw laadsessies en de gemaakte kosten en kunt u alle gegevens eenvoudig exporteren. Ook biedt het de mogelijkheid om uw om laadsessies op afstand te starten dan wel stoppen en kunt u gebruik maken van de 24/7 klantenservice van Shell Recharge. De kosten bedragen €5,- per maand.

Het Shell Recharge Advanced-abonnement biedt de meest geavanceerde functies voor slim gebruik zoals automatisch declareren en een laadpas met mogelijkheden voor gastgebruik. Tarieven hiervoor zijn afzonderlijk in te stellen en alle data van het verbruik zijn op afstand inzichtelijk. Mocht u deze functionaliteiten niet nodig hebben en een meer basic insteek verlangen, dan is de Shell Recharge Connect geschikter.

Advies aanvragen

Een veilige installatie van uw laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een Advanced laadstation, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om een 3-fasenaansluiting danwel load balancing te realiseren.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn.

Shell Recharge | NewMotion | Advanced laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.