Snelle DC-laders voor alle elektrische auto’s

Opzoek naar een laadoplossing voor uw terrein? Vraag vrijblijvend advies aan bij een van onze experts.

Een DC-lader op eigen terrein? Wij helpen u graag
Een DC-lader op eigen terrein? Wij helpen u graag

In een korte tijd veel vermogen

Elke elektrische auto heeft een maximum capaciteit aan AC en DC vermogen. De DC-laders verschillen nog al met de AC-laders en staan over het algemeen langs de snelweg en bij winkels, parkeergarage, tankstations, autodealers, etc. Een DC-lader is een commerciële snellader en is geschikt voor situaties waarin in een korte tijd veel vermogen moet worden geladen.

Het aanvragen van meer vermogen voor uw locatie duurt gemiddeld 2 maanden. De aanschafprijs van een DC-lader begint vanaf €25.000 (excl. installatie).

Benieuwd naar een DC-lader en wilt u vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.

Bekijk meer over laadpaal installatie Ik wil vrijblijvend advies

Maak kennis met de EVBox DC-laders

Continu verbeteren en innoveren is waar EVBox zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Met deze jaren lange expertise hebben ze nu een selectie van DC-laders ontwikkeld, een snellader voor elk geschikt commercieel doeleinde. Maak kennis met de 3 EVBox DC-laders.

EVBox Troniq 50 is een eenvoudig laadstation met een maximaal vermogen van 50 kW. De DC-lader is speciaal ontwikkeld voor locaties met een korte laadduur. Een snellader die geschikt is voor o.a. wagenparken, hotels en winkels.

De EVBox Troniq Modular is de nieuwste DC-lader, een flexibel ontwerp met een uitzonderlijk vermogen van 240 kW. Het laadstation is ontwikkeld voor het behalen van maximale winst. Het is een perfect instap model waarbij gevarieerd kan worden tussen de 30 kW en 240 kW.

De EVBox Ultroniq is een van de snelste DC-laders, met het vermogen van 350 kW is dit laadstation perfect voor korte stops langs de snelweg. Na 15 minuten laden, 450kM rijden.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Supersnelle DC-lader van ABB

De DC-lader van ABB bied een vermogen van 180 kW met handige laadtijden voor elke elektrische auto. Het compacte formaat van de DC-lader maakt het perfect voor gebruik in het openbaar en wagenpark. Daarnaast is de DC-lader robuust en makkelijk te installeren door onze installateurs.

Modulariteit
De DC-lader van ABB is modulair ontwikkeld, waarbij de mogelijkheid is om achteraf meer laadvermogen (tot 180 kW) te realiseren en tot drie elektrische voertuigen tegelijkertijd kan laden. Bent u benieuwd naar de DC-lader van ABB en wilt u meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag.

Bekijk meer over laadpaal installatie Informatie aanvragen

Een DC-lader op eigen terrein

Verrekenen Verkorte oplaadtijd

Verhoog een snellader de laadcapaciteit en verkort daarmee de laadtijd. Hierdoor kunnen meer klanten per dag hun auto opladen op uw locatie. Deze snelle laadtijd is extra aantrekkelijk voor elektrische rijders.

Balancing Toekomstbestendig

De snellaadstations zijn toekomstbestendig, hier kunnen namelijk honderden auto’s per dag opladen. Een snellaadstation is daarom een goede investering, aangezien de elektrische auto’s in Nederland snel zullen toenemen.

Thuis / prive Op locatie

De laadpalen zijn geschikt voor veel locaties. Onder andere voor supermarkten, autodealers, tankstations en parkeergarages.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Vrijblijvend advies op maat

Heeft u vragen over snelladers?
Onze experts helpen u graag.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.