Trina Solar

Voor een perfecte budget oplossing zijn de Trina Solar panelen de beste keuze, vanwege de luxe uitstraling en toch lage aanschafprijs.

Onze klanten geven ons een 9.2/10
Vrijblijvend advies over zonnepanelen.
Vrijblijvend advies over zonnepanelen.
  • Vast aanspreekpunt van A tot Z
  • Vergelijk, kies & bespaar
  • 100% onafhankelijk
Binnen 1 minuut vrijblijvend geregeld.

Zonnepanelen van Trina Solar

Trina Solar is opgericht in 1997, het is daarmee één van de oudste zonnepanelen fabrikanten. Deze jarenlange ervaring maakt dat ze zich optimaal hebben kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van zonnepanelen en behoort tot A-merk zonnepanelen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Wat kan het mij opleveren

Productinformatie

Trina Solar is het instapmodel die wij aanbieden, met de snelste terugverdientijd. Een full black zonnepaneel met een verwachte opbrengst van € 1160,00 per jaar (o.b.v 10 panelen).

Plus- en minpunten:
+ Snelste terugverdientijd
+ full black
+ 3.315 kWh verwachte opwek per jaar
+ € 1160,00 verwachte opbrengst per jaar
+ 12 jaar garantie op de panelen
*Op basis van 10 panelen.

Product specificaties:
• Gewicht: 21 kg
• Vermogen: 390 Wp
• Afmetingen: 1754 x 1096 x 30mm

Bekijk meer over laadpaal installatie Zonnepanelen vergelijken

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Slim en duurzaam

Het zonnepaneel kan wel als grote broer van de laadpaal gezien worden in de duurzame stroom familie. Waar de laadpaal een elektrische auto van stroom voorziet, wekt het zonnepaneel de stroom juist op.

Uw elektrische auto opladen met zelf opgewekte stroom? Een ideale oplossing! Een slimme investering, voor de lange termijn.

Meer over de supercombi

Installatie

Laadkompas werkt altijd met gecertificeerde installateurs die uw installatie graag in orde maken. Hierbij geldt een laagste prijsgarantie waardoor u verzekerd bent van de beste en de veiligste installatie.

De installatie prijs wordt al meegenomen in uw offerte, de totaalprijs van uw zonnepanelen is voor zowel de panelen, omvormer en installatie.

Bekijk meer over laadpaal installatie Voorbereiden op de installatie

Zonnepanelen vergelijken

Bij het vergelijken van zonnepanelen is uw wens de grootst wegende factor. Wilt u een budget oplossing, de beste prijs- kwaliteitverhouding of het hoogste rendement behalen? Zodra u uw prioriteit voor ogen heeft, kunt u precies zien welke soort panelen het beste bij uw wensen aansluit. Het vergelijken hangt dan vaak alleen van enkele factoren af. Bijvoorbeeld van uw budget of het rendement wat u wilt behalen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Mijn wens in kaart brengen 

Trina Solar

Verrekenen Combinatiekorting

Indien u ook een laadpaal wilt (of al eerder bij ons heeft aangeschaft) heeft u recht op onze combinatiekorting, deze kan oplopen tot €500!

Balancing Salderingsregeling

De afbouwende salderingsregeling kan effect hebben op het rendement en terugverdientijd van de zonnepanelen. Hoe eerder de aanschaft hoe korter terugverdientijd van de zonnepanelen.

Thuis / prive BTW teruggave

Bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft u recht op de BTW teruggave. Dat scheelt 21% op de totale aanschaf van uw panelen. De BTW-teruggave is inbegrepen en zit in onze service.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Vrijblijvend advies op maat

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met onze zonnepanelen?
Onze experts helpen u graag

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.