Webasto laadpaal

De Webasto Pure is een offline model dat uitblinkt in eenvoud. Supersterk en Made in Germany.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Waarom kiezen voor de Webasto Pure laadpaal?

De Webasto Pure is één van onze goedkoopste modellen dat uitblinkt in eenvoud. De naam Pure is dan ook op z’n plaatst want dit model doet puur en alleen wat het moet doen en doet dat goed: opladen. Met een prijs vanaf van €595,- (incl. BTW) is het een aantrekkelijk instapmodel in de wereld van elektrisch rijden en een solide keus voor de toekomst.

De Webasto Pure staat bekend om z’n robuuste bouw, net als de fabrikant zijn de modellen typisch ‘Made in Germany’. Dat kwaliteitswaarborg bouwde Webasto op als toeleverancier van panoramadaken in de automotive-industrie, waarin het marktleider werd. De laad-oplossingen kwamen tot stand in 2017 en gaven een start aan een nieuwe richting, met dit Plug&Charge model als rots in de branding. Een publieksfavoriet.

Een Webasto Pure laadpaal voor thuis.

De Webasto Pure is zeer geschikt om thuis te laden door zijn basic insteek. Het station is beschikbaar in een 16A en een 32A variant. Met de 16A variant kan (afhankelijk van het beschikbare vermogen) worden geladen op 11kW of 3,7kW. Met de 32A variant worden deze snelheden zelfs verdubbeld tot 7,4kW of 22kW. Ruime opties qua laad-snelheid dus, oplopend tot de snelst mogelijke.

Onderdeel van de basic insteek is tegelijkertijd dat het model geen slimme functies biedt zoals automatische verrekening. Dat betekent ook dat een laadpas niet nodig is voor gebruik, het is echt letterlijk Plug&Charge. Alleen voor de eigenaar van het station welteverstaan, want door de sleutelschakelaar is ongeautoriseerd gebruik niet mogelijk. De kosten voor uw stroom komen gewoon op de energierekening.

Webasto Pure voor bedrijfslocaties.

De Webasto kan door de lage prijs worden gezien als een slimme investering voor uw bedrijfslocatie. Wellicht wilt u met uw onderneming een stap maken in de richting van elektrisch rijden, maar beschikt u nog niet over de financiële middelen hieraan veel te besteden. Met de Webasto Pure biedt u al voor €595,- een basic laadoplossing aan uw bezoekers.

Daar zitten dan wel beperkingen aan. Naarmate het aantal gebruikers groeit, zal bijvoorbeeld de behoefte kunnen ontstaan om juist wel gebruik te maken van de opties die slimme modellen bieden. Denk aan inzicht in laadgegevens en automatische verrekening van declaraties. Die biedt de Webasto Pure niet, wat maakt dat wij het echt als een startmodel zien.

Gratis offerte aanvragen

Liever een slimme laadpaal?

Verrekenen Laadkosten slim verrekenen

Rijdt u een zakelijke of lease auto? Dan kunt u de kosten gemakkelijk verrekenen met een slimme laadpaal.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig ook load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom thuis. Wel zo veilig.

Thuis / prive Eenvoudig, toegankelijk, privé

Met een laadpaal thuis bent u altijd verzekerd van de beste paal, op de beste plaats. Thuis.

Ik wil advies

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.