Laadpaal thuis openbaar maken

Hoe maak je van je laadpaal thuis een openbaar laadpunt?

Persoonlijke top 3 laadpalen thuis

Je eigen laadpaal openbaar maken

Heb je een eigen laadpaal thuis? Dan gebruik je die in principe alleen zelf. Maar wist je dat je je laadpaal thuis ook openbaar kunt maken? Op die manier draag je bij aan een beter aanbod van publieke laadpunten in je gemeente. Bij Laadkompas kun je je laadpaal thuis gemakkelijk openbaar maken.

Voordeel van laadpaal thuis openbaar maken

Door je eigen laadpaal als openbare laadpaal aan te bieden, komt er een extra openbare laadpaal beschikbaar in je woonplaats. Daardoor hebben alle elektrische automobilisten meer locaties om op te laden. Zeker als er in je buurt nog niet zoveel openbare laadpunten zijn, help je andere elektrisch rijders hier erg mee.

Laadpaal thuis openbaar maken via myLaadkompas

Heb je een laadpaal thuis van Laadkompas? Dan kun je deze zelf openbaar maken via laadbeheer in myLaadkompas. Je kunt daar ook de laadtarieven instellen en alle laadsessies uit het verleden zien.

Wanneer je je laadpaal openbaar maakt, is deze ook vindbaar voor andere elektrisch rijders. Je laadpaal, inclusief het actuele laadtarief, wordt getoond op onze laadpalen kaart en in de Laadkompas app. Ook in apps en kaarten van andere laadpaal aanbieders, is je laadpaal vanaf dat moment terug te vinden.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Zakelijke laadpaal openbaar maken

Naast je laadpaal thuis, is het ook mogelijk om laadpalen van je bedrijf openbaar te maken. Ook dat kan via myLaadkompas. Je kunt de laadpalen openstellen voor andere gebruikers, en zelf de laadtarieven bepalen. Dit kan per kWh, maar ook per laadsessie of per uur. Met ons myLaadkompas platform beheer je gemakkelijk al je laadpalen.

Meer over zakelijke laadpalen

Openbare laadpaal thuis gebruiken met laadpas van Laadkompas

Als je je laadpaal thuis openbaar maakt, hebben de gasten een laadpas nodig om bij je laadpaal te kunnen laden. De laadpas van Laadkompas is hier geschikt voor. Je vraagt deze gratis aan en hebt ‘m de volgende werkdag in huis.

Meer informatie over een laadpaal thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een laadpaal bij je thuis? Bekijk dan onze laadpaal thuis pagina. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. En heb je toch nog een vraag of wil je een persoonlijk advies voor jouw thuissituatie, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over een laadpaal openbaar maken

Hoe weet je of een laadpaal openbaar is? Pijl

In de Laadkompas-app zie je welke openbare laadpalen bij jou in de buurt zijn. Ook zie je de actuele laadtarieven. In combinatie met onze laadpas, kun je dan eenvoudig een laadsessie starten bij een openbare laadpaal.

Wat kost het openbaar maken van je laadpaal? Pijl

Het openbaar maken van je laadpaal kost niets. Alleen het installeren van de laadpaal bij je thuis is een investering. Inclusief installatie, gaat dit om een bedrag van ongeveer € 1.500 tot € 2.000.

  • Check 100% onafhankelijk
  • Check Besparen tot 40%
  • Check 5.000+ laadpalen geïnstalleerd

Laadpaal thuis

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verreken je eenvoudig de gemaakte kosten met een werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden load balancing modules aan. Hiermee voorkom je overbelasting van het stroomnetwerk. Wel zo veilig.

 

Thuis / prive Subsidies

De overheid geeft verschillende subsidies voor elektrisch rijden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.