Een laadpaal voor uw Polestar 2.

Polestar is het sportieve performancemerk van Volvo dat veel indruk maakt met het laatste model, een volledig elektrische auto.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij uw Polestar 2?

Polestar is het sportieve performancemerk van Volvo dat veel indruk maakte met de Polestar 1, de eerste volledig zelfstandig uitgave van het merk en meteen een exclusieve plug-in hybrid coupé. Voor 2020 staat de opvolger ervan gepland en daar wordt nogal veel van verwacht, zoveel zelfs dat het als concurrent van de Tesla Model 3 wordt gezien. Qua technische specificaties liggen de twee dan ook dicht bij elkaar, maar welke laadpaal past hier dan bij?

Kortgezegd zijn de laadstations met een laadsnelheid van 11 kW het meest geschikt omdat die de maximale laad-snelheid van de auto (11 kW) ook halen. Of dit ook mogelijk is met uw meterkast is daarin een belangrijke vraag, onze ev-experts helpen u graag in dit proces en bij het vinden van een geschikte Polestar laadpaal.

laadpaal 11kw Vind een 11 kW-laadpaal

Haal het meest uit de laadsnelheid van uw Polestar 2.

Een belangrijke eigenschap van de Polestar 2 is dat deze kan laden op krachtstroom dankzij een 3-fase-aansluiting met een max van 11 kW. Dat is behoorlijk snel en hiermee behoort het model tot het vooruitstrevende gezelschap van ev’s die in één nacht laden. Binnen 7 uur om nog preciezer te zijn.

Zo’n laadcapaciteit maakt wel dat het belangrijk wordt te kijken naar het totale stroomverbruik in huis, de laadpaal vraagt dan nogal veel namelijk. Dit kan goed met een load balancingmodule die het laadvermogen dynamisch af-stemt op het verbruik in huis. Het netwerk wordt dan nooit overbelast en wordt er altijd geladen op de maximaal beschikbare snelheid. In de nacht wordt de 11 kW-max gehaald en overdag kan dat lager uitvallen. Bijvoorbeeld op een dag dat de jacuzzi aanstaat, de warmtepomp draait en er gekookt wordt op een inductieplaat.

laadpaal 11kw Load balancing informatie

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke eigenschappen heeft de Polestar 2?

De Polestar 2 is op veel vlakken een grote sprong voor-waarts t.o.v. het eerste model. Belangrijkste is dat dit model volledig elektrisch is met een actieradius van wel 450 km. Hierbij nog een aantal kerneigenschappen :

  • Topsnelheid 250 km/u.
  • Haalt 100 km in 4.7 seconden.
  • Totaal Vermogen 300 kW (408 pk).
  • Totaal Koppel 660 Nm.
  • Accu capaciteit 78.0 kWh.
  • Stekker Type 2.
  • Locatie laadpoort Linkerzijde – Achter.
  • Actieradius Elektrisch 450 km.
Meer over laadpalen

Een veilige installatie van uw Polestar laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw elektrische auto, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn.

Polestar laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme Polestar laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig modules aan om uw stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.