Een EVHub laadpaal voor ieder budget.

De EVHub is een budget-oplossing met optionele uitbreidingen voor zakelijke en privé toepassingen. Nu ook met laadpas.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor een EVHub laadpaal?

De EVHub is een budget-oplossing die uitbreidbaar is met een aantal persoonlijke opties. In de kern is het een Plug & Charge model, wat betekent dat het zonder laadpas kan worden gebruikt en zich beperkt tot het laden van uw auto. In een markt waarin de technologische opties steeds meer worden is dat verfrissend, niet iedereen hoeft namelijk de nieuwste online snufjes. Tegelijkertijd kan de EVHub qua laadsnelheid en design mee met de top.

Als optionele toevoegingen biedt de EVHub nog veel interessants. Zo is het mogelijk een extra stopcontact in het laadstation te plaatsen, om bv. elektra mee te gebruiken in de tuin. Tevens is de kabellengte variabel en ondersteunt het product een eigen installatie. Online mogelijkheden zijn er wel, maar zijn beperkt; dit station blinkt uit in gebruiksgemak en prijs.

Bekijk meer over laadpaal thuis Meer over een EVHub laadpaal thuis

 

Een eigen EVHub laadpaal voor thuis.

De laadpalen van EVHub zijn bij uitstek geschikt voor thuisgebruik. Door de lage aanschafprijs zijn de stations bereikbaar voor ieder budget en de functies zijn grotendeels gericht op huiselijk gebruik. Het design sluit hier goed op aan en past door de strakke, neutrale stijl mooi in ieder huishouden. Door de polycarbonaat behuizing is de EVHub tevens vandalismebestendig, waardoor het station op alle mogelijke plekken kan staan.

In onze shop vindt u EVHub opties met een laadsnelheid van 11kW en 22kW. Dat zijn momenteel de hoogste laadsnelheden waarmee de EVHub kan worden gebruikt bij alle elektrische auto’s. Door te kiezen voor een 22kW laadoptie hoeft u voorlopig dan ook geen nieuw laadstation aan te schaffen, mocht er een nieuwe auto komen. De fabrieksgarantie van 3 jaar maakt uw keuze helemaal toekomstbestendig.

Thuis opladen bespaart veel geld per jaar Thuis laden bespaart geld

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een EVHub voor uw bedrijfslocatie?

Voor uw bedrijfslocatie biedt de EVHub ook een aantal functionaliteiten. Zo kunt u gebruik maken van een eigen backend, waarmee u inzicht krijgt in de laadsessies en het mogelijk is om automatisch te declareren. Hierbij wordt dan een laadpas geleverd waarmee u ook de publieke laadpunten kunt laden op zo’n manier dat deze kosten ook worden verrekend. Handig voor uw eigen onderneming of het gemak van uw werknemers.

De zakelijke functies beperken zich echter wel tot de basis. Voor uitgebreidere functionaliteiten en complexere laadconfiguraties van bedrijventerreinen, adviseren wij meestal andere fabrikanten. Hierover kunt u ook over-leggen met één van onze installateurs, die leggen u graag uit wat de precieze mogelijkheden zijn. In de regel zeggen wij: de EVHub is geschikt voor zakelijke rijders die hun laadkosten willen declareren.

Ik wil advies.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Een elektrische laadpaal voor uw auto kopen is geen dagelijkse bezigheid, het is een investering voor de langere termijn en er komt veel bij kijken. Bij Laadkompas begrijpen we dit heel goed. De voordeligste laadpaal kan bijvoorbeeld dingen missen die voor uw situatie essentieel zijn en andersom bieden de high-end laadpalen voor u wellicht allerlei onnodige features.

Voordeel van EVHub is dat de prijzen op budget niveau beginnen en de extra functies optioneel zijn. Benieuwd welk model voor u de juiste keuze is? Vraag dan nu een gratis en op maat gemaakte vergelijking aan.

Bekijk meer over laadpaal thuis Ik wil advies

EVHub laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.