EVBox BusinessLine

Interesse in de EVBox BusinessLine? EVBox is ons meest verkochte merken en marktleider voor Nederlandse bedrijfslocaties.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Over de EVBox BusinessLine

Wanneer u het mogelijk maakt voor elektrische rijders om op te laden op uw bedrijfsterrein dan zorgt dit vaak voor een duurzame uitstraling. Dit past in het beleid van veel organisaties om naast duurzaam te zijn dit ook uit te stralen. Daarnaast krijgt een pand extra faciliteiten en wordt daarmee aantrekkelijker voor werknemers en bezoekers.

EVBox BusinessLine is de ideale laadoplossing voor op de zaak. Het beheren en gebruiken van de BusinessLine is eenvoudig voor iedereen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Ik wil advies

EVBox is naar wens te configureren

De EVBox BusinessLine communiceert gemakkelijk door middel van de unieke LED-ring. Zo kunt u bij gebruik eenvoudig uw EVBox laadpas langs uw laadpaal thuis of openbaar halen en mocht de LED-ring onverhoopt rood worden als gevolg van een storing, dan is het laadstation eenvoudig uit te lezen en kunnen de meeste problemen direct op afstand worden opgelost. Een BusinessLine is daarmee onderhoudsarm tot onderhoudsvrij!

Het is mogelijk om de EVBox op maat te configureren. U kunt dit onder door met de volgende opties:

  • Verkrijgbaar als enkele laadpaal of als een dubbele uitvoering,
  • Uitbreidbaar tot 20 laadpunten (door middel van de hub-satellite configuratie),
  • Beschikbaar als offline laadpaal (zonder abonnement) of slimme laadpaal incl. automatische verrekening voor gastgebruikers,
  • Verschillende kleuren om de gewenste bedrijfsuitstraling te creëren.
  • Instelbare laadtarieven om de investering terug te verdienen, ideaal voor verhuurders of vastgoedbeheerders!
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een slimme laadpaal of offline laadpaal

Met de slimme laadpaal van de EVBox BusinessLine is het mogelijk om automatisch te verrekenen. Daarnaast is verbruik inzichtelijk en kan het laadstation op afstand worden uitgelezen. Ook eventuele updates kunnen worden doorgevoerd.

De BusinessLine is ook leverbaar in een offline laadpaal (AutoStart) zonder abonnement. Het grote nadeel van de Autostart variant is dat autorisatie niet mogelijk is, iedereen kan hiermee uw laadpaal gebruiken en updates worden niet geïnstalleerd. Het totale verbruik van de laadpaal is hiermee ook niet inzichtelijk. Tevens is het niet mogelijk om verder uit te breiden doordat de laadstations onderling niet verbonden kunnen worden.

Benieuwd of een slimme laadpaal of offline laadpaal de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu advies aan en bekijk ook de enkele laadpaal en dubbele laadpaal van EVBox BusinessLine.

Slim laden

EVBox BusinessLine

De BusinessLine is de ideale oplossing voor bedrijfslocaties. Steeds meer medewerkers en bezoekers rijden elektrisch, het bieden van de juiste zakelijke infrastructuur wordt steeds belangrijker.

De BusinessLine zorgt ervoor dat de kosten worden verrekend met de gebruiker. Daarbij heeft de beheerder van de laadpaal de eventuele mogelijkheid om zelf de laadtarieven voor gebruikers in te stellen.

Tip: De dubbele BusinessLine is te verkrijgen in een configuratie waarin slechts 1 voedingskabel naar het laadstation gaat en waarbij de stroom in het laadstation zelf wordt verdeeld. In de aanschaf wordt de BusinessLine dan iets duurder maar de installatie wordt een stuk goedkoper!

Wat zijn de verschillen tussen EVBox HomeLine en BusinessLine?

De HomeLine is uitermate geschikt voor thuisladen, de BusinessLine is de ideale laadoplossing voor bedrijfslocaties. Beide laadpalen hebben de herkenbare uitstraling met de inmiddels befaamde led-ring. De HomeLine is qua afmeting meer rechthoekig, de BusinessLine is meer ovaal. Beide palen zijn beschikbaar in zowel een online als offline variant, met of zonder vaste kabel en geschikt voor wand- of paalmontage. Qua investeringskosten zit er weinig verschil tussen de HomeLine en BusinessLine.

Vergelijk hier laadpalen Ik wil advies

EVBox BusinessLine

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.