Zonnepanelen service

Een vast aanspreekpunt om uw zonnepanelen proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laadkompas helpt u graag op weg.

Onze klanten geven ons een 9.2/10
Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.
Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.
  • Vast aanspreekpunt van A tot Z
  • Vergelijk, kies & bespaar
  • 100% onafhankelijk
Binnen 1 minuut vrijblijvend geregeld.

Alles-in-één service

Bij de aanschaf van uw zonnepanelen moet u rekening houden met veel verschillende zaken, daarnaast moet u zich voorbereiden op de installatie. Zodra u na het adviesgesprek een keuze heeft gemaakt, nemen wij het over. Wel zo fijn!
Laadkompas biedt een alles-in-één service, van A tot Z verzorgen wij het hele proces.

Tijdens dit proces heeft u één vast aanspreekpunt, zo voorkomen we miscommunicatie en versnellen we proces. Uw vaste aanspreekpunt is altijd één van onze zonnepanelen experts. Dus ook ná de installatie. U hoeft zich tijdens dit proces geen zorgen te maken, want onze experts nemen het graag van u over.

Top 3 zonnepanelen vergelijken Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Welke financiële voordelen hebben zonnepanelen?

Naast het besparen op uw huidige elektra rekening, zijn er nog meer voordelen. Er is helaas geen algemene subsidie voor zonnepanelen meer beschikbaar. Wel zijn er meerdere financiële regelingen om de investering in zonnepanelen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u recht op de BTW-teruggave en kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Het Nationaal Warmtefonds. Zij bieden namelijk mogelijkheden van het meefinancieren van energiebesparende maatregelen.

De adviseur zal deze mogelijkheden met u doornemen en o.a de BTW-teruggave voor u uit handen nemen.

Top 3 zonnepanelen vergelijken Ik wil advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Alles over salderen

De zonne-energie die u opwekt kunt u wegstrepen tegen uw eigen verbruik. Voor de zonne-energie die u meer opwekt dan verbruikt, krijgt u aan het eind van het jaar een terugleververgoeding van uw energieleverancier.

De salderingsregeling wordt tussen 2023 en 2031 afgebouwd. Wanneer u de zonnepanelen vóór 2023 aanschaft, kunt u profiteren van de huidige terugverdientijd. Bij het aanschaffen ná 2023, zal de terugverdientijd oplopen.

Kosten en opbrengst berekenen

Combinatiedeal

Laadkompas richt zich op het bieden van een laadoplossing, zowel laadpalen als zonnepanelen. Dit is dé perfecte duurzame oplossing, u kunt namelijk de EV opladen met zelf opgewekte stroom. Om deze combinatie te stimuleren, hebben wij een combinatiedeal.

Uw adviseur zal helpen bij het vinden van het juiste laadstation bij uw zonnepanelen, niet elk laadstation is hier namelijk voor geschikt. Het voordeel van deze combinatie is dat u één vast aanspreekpunt behoud, het proces van uw laadstation en zonnepanelen ontzorgen wij dan in zijn geheel. Naast een volledige ontzorging, ook de laagsteprijsgarantie.

Top 3 zonnepanelen vergelijken Ik wil een offerte voor de combinatiedeal

Zonnepanelen service

Verrekenen Combinatiekorting

Indien u ook een laadpaal wilt (of al eerder bij ons heeft aangeschaft) heeft u recht op onze combinatiekorting, deze kan oplopen tot €500!

Balancing Salderingsregeling

De afbouwende salderingsregeling kan effect hebben op het rendement en terugverdientijd van de zonnepanelen. Hoe eerder de aanschaft hoe korter terugverdientijd van de zonnepanelen.

Thuis / prive BTW teruggave

Bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft u recht op de BTW teruggave. Dat scheelt 21% op de totale aanschaf van uw panelen. De BTW-teruggave is inbegrepen en zit in onze service.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Vrijblijvend advies op maat

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met onze zonnepanelen?
Onze experts helpen u graag

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.